fanları olmazsa güzel bir kurgusal karakter..
fanları olmazsa güzel bir kurgusal karakter..
Mevzu fanları değil.Karakterlerin zaman atlaması sonrası içinin boşalması.fanları olmazsa güzel bir kurgusal karakter..
zaman atlaması sonrası luffy odaklı bir seri oldu.her arcta günün sonunda luffy kahraman olacak yani net durum.dressrosada lawı ortak etmeye çalıştı ama o da sonlara doğru luffy ölürse bende ölürüm diye aşka bağladı.bu arcta kidd o yolun yolcusu gibi gözüküyor ama hayırlısı.Mevzu fanları değil.Karakterlerin zaman atlaması sonrası içinin boşalması.
Zaman atlamasından sonra ne oldu da bu adam bu derece saçmalamaya başladı, aceba hayatında bir şeylermi değişti, ne oldu?Mevzu fanları değil.Karakterlerin zaman atlaması sonrası içinin boşalması.
Keke bu neasdköşmasdişkljsaidlpica deyince aklıma hep gelir...
Law popüler bir karakter. O kadar fark koymaz bence diğerleri arasında...Bunlar yine artistlik yapıp haybeden ödül alacaklar ona yanıyorum. "Kaido'yu indirdiler" He canım indirdiler. Dostlar alışverişte görsün.
O değil Law 1 milyarı görsün öpsün başına koysun. Hatta Law bu arctan canlı çıksın öpsün başına koysun
Hadi hadi söyle Zoro Zoooro Zooooorooofanları olmazsa güzel bir kurgusal karakter..
Düz olduğuna katılıyorum çünkü seri komplike bir seri değil. Çok aşırı düşünüp birşeyler çıkarmaya çalışmayınca böyle gözüküyor zaten. Ama yanlışlığına katılmıyorumBir seri ancak bu kadar düz ve yanlış takip edilebilir.
ahaha yani aşırı fanlar içinKeke bu neasdköşmasdişkljsaidl
Tam bilmiyorum ama adam netteki yapılan yorumlara göre serinin gidişatını değiştiriyormuş, öyle birşey duymuştum. Tam bilmiyorum ama.Zaman atlamasından sonra ne oldu da bu adam bu derece saçmalamaya başladı, aceba hayatında bir şeylermi değişti, ne oldu?