Konumuz ne ara bu oldu?Kaidonun girip param parça ettiği yeri hükümet edemeyecek mi yani ?
Girdiler mi, girmediler. Bu kadar. Wano'nun hükümetten güçlü olduğunu düşündüğüm zırvalığı nereden çıktı?
Konumuz ne ara bu oldu?Kaidonun girip param parça ettiği yeri hükümet edemeyecek mi yani ?
Konumuz ne ara bu oldu?
Girdiler mi, girmediler. Bu kadar. Wano'nun hükümetten güçlü olduğunu düşündüğüm zırvalığı nereden çıktı?
Onu bana sonra. Kaido'nun 20 yıl önce gelmesinden önce oraya adım atamayanlara sor.
Kavram karmaşası yaşayıp da derdini anlatacak cümleyi kuramayan sensin.Anlamayan benim.Tamam.
E sen okuduğunu anlamamışsın ki ama.
Ben de diyorum bu ne diyor?
Adamların Wano'dan korkuyor olmaları ile Wano'dan güçsüz olmaları aynı anlama gelmiyor ki canım.
A benim güzel, masum, saf kardeşim.
Bak sana örnek vereyim. Bu dünyada fareden, kediden korkan insanlar var biliyon mu?
Hani isteseler fareye de kediye de hayatı zindan edebilirler (Aslında ediyorlar da o kısma girmeyelim biz) ama bir sebeple korkuyorlar.
İşte aynından o. Tamam mı canım kardeşim.
Anladığına sevindim.Anlamayan benim.Tamam.
Neler anladım bir bilsen.Mesela bu sondu.Anladığına sevindim.
Ne güzel işte. Harikasın.Neler anladım bir bilsen.Mesela bu sondu.
Bak benden alıntı yaparak bir şeyler dediğimi iddia ediyordun ya, keşkem bunu da göreymişin.Neler anladım bir bilsen.Mesela bu sondu.
Gerçi bu sonsa belki de beni engellemişindir sen. Göremezsin. Tüh.Cp direk Gorosei ve Kutsal Ejderler'e bağlı değil mi?
E onlar bilirse gerisi bir amirale bakar.
Hadi olsun bir amiral+bir kolordu.
Yani bütün ülkeleri kendilerine bağlayıp Wano'yu bırakmanın mantığı yok ki.
Akainu görse direk istifa ederreyiz milleti gölgesinde serinletiyor