Oden'i de yaşıyor zannediyor Sengoku. La içeride X Drake var ya, abi siz ne yaşıyorsunuz. X Drake ya haber vermiyor yada denizciler rol yapıyor.Milletin de 800 yıldır ryuma'nın öldüğünü duymaması saçmalığı.
Oden'i de yaşıyor zannediyor Sengoku. La içeride X Drake var ya, abi siz ne yaşıyorsunuz. X Drake ya haber vermiyor yada denizciler rol yapıyor.Milletin de 800 yıldır ryuma'nın öldüğünü duymaması saçmalığı.
Mutlaka Fb çizmeli bu Krala
Ah be Sanji. Tam bir hayal kırıklığı yaşadım o sahnedeAz evvel Sanji'nin kutu kolasını kullandığı sahneyi izledim. Bunu hafızamdan silmek için ne yapmam gerekiyor?
Kutu kola ne oluyor?Az evvel Sanji'nin kutu kolasını kullandığı sahneyi izledim. Bunu hafızamdan silmek için ne yapmam gerekiyor?
Okama adasında kutu kutu pense videosunu izleAz evvel Sanji'nin kutu kolasını kullandığı sahneyi izledim. Bunu hafızamdan silmek için ne yapmam gerekiyor?
Okama bacılarımız candır.Okama adasında kutu kutu pense videosunu izle
Stealth Black. Olaya dair tek bependiğim şey o maske ve ismiydi.Kutu kola ne oluyor?
Wake the fuck up, Samurai. We have a city to burn.Roronoa V2 olur
Wano biter de bu adamdan daha da konuşulmazsa forumda karizma olarak eksi yiyecektir. Son çare dünya hükümetine kalır. Orada da sözü geçmezse Ryuma gitti bitti.