Bir konuda soru sormak istiyorum. Merak ettiğim konu uzun menzilli haki. Örneğin bir silah ve içindeki mermi haki ile kaplanıp ateş edildiğinde mermi rakibe ulaşana kadar üzerindeki haki etkisini kaybeder mi? Kizaru nun Beckman dan korkmasının sebebi bu mu? Eğer silahtan çıkan kurşunda haki etkisi devam ediyor ise bu etkinin ne kadar uzun süreceği silahı kullanan kişinin hakisinin ne kadar güçlü olduğuna mı bağlıdır? Mangada henüz böyle bir durum görmedik sanırım. Eğer gördüysek ben hatırlamıyorum
Ayrıca benzer bir sorum daha var. Zoro ve Monet dövüşünde, Zoro Monet e uzaktan bir kesme saldırısı yapıyordu ve gözünün altını kesiyordu. Monet logia kullanıcısı ve Zoronun yaptığı saldırı Moneti kesebiliyor ise kılıç ile yapılan uzaktan kesme saldırılarına haki eklenebiliyor demek oluyor. Uzaktan kesme saldırısının logia türü bir rakibe etki ettiğini manganın başka bir yerinde gördük mü bundan da emin değilim
Ayrıca Zoro bu kesme saldırısını yaparken Hazan Suyu nu kullandı yani kararmış bir kılıç. Sorularım şunlar:
-Uzaktan kılıç ile yapılan bir kesme saldırısının logia türü birisine etki etmesi sadece kılıç kararmış olursa mı işe yarıyor?
-Kararmış bir kılıç logia türü bir meyve kullanıcısını kesebilir mi? (Kılıcı kullanan kişi kendi hakisini kılıca eklemeden)
-Eğer normal bir kılıç ile haki yüklü kesme saldırısı yapılabiliyor ise, kılıcı siyah haki ile kaplamak gerekiyor mu yoksa normal haki ile kılıcı kapladıktan sonra yapılan bir uzaktan kesme saldırısı haki yüklü olur mu?
Not: Bu sorular daha önce sorulup cevaplanmış olabilir, mangada, sorduğum soruların cevapları çoktan verilmişte olabilir fakat üzgünüm ama ben görmedim, gördüysem bile hatırlamıyorum. Tahmin edebileceğiniz gibi forumdaki her konuyu ve mesaji okuyamam. Eğer bu konu daha önce cevaplanmış ise cevapların nerede olduğunu biliyorsanız beni yönlendirirseniz sevinirim
Anlayışınız için şimdiden teşekkürler