Kesin konuşmayacaksan kalabalık yapma!Haksız da değil ben ona da ihtimal veriyorum. Veriler ışığında ihtimalleri sıralıyorum sadece : ))
Forum geneline ayak uydurmakta zorlanıyorum daha kesin konuşmalıyım
Kesin konuşmayacaksan kalabalık yapma!Haksız da değil ben ona da ihtimal veriyorum. Veriler ışığında ihtimalleri sıralıyorum sadece : ))
Forum geneline ayak uydurmakta zorlanıyorum daha kesin konuşmalıyım
Kesin konuşmayacaksan kalabalık yapma!
Mihawkın Yonko Shanksle vs attığını savunan kılıççılar nasıl Zort olmuşlardı zamanında offff doruklara çıkmıştım o hafta bazıları da ortadan kaybolmuştuBu bana bir yerden tanıdık geliyor la
Gelir tabi. Çok var bizde dkfkdkkfBu bana bir yerden tanıdık geliyor la
Manasız. Onlar çünkü forumdan elini eteğini çekiyorlar genelde.Böyle konuşanlardan ss almak lazım da o zaman da Oda'yı suçlayacaklar. Onun için hiç gerek yok : ))
: ))Gelir tabi. Çok var bizde dkfkdkkf
Manasız. Onlar çünkü forumdan elini eteğini çekiyorlar genelde.
belki şenks yonkou iken de vs atmışlardır. sonra mihawk tek kollu çok güçsüzsün deyip bi daha tövbe etmiştir.Mihawkın Yonko Shanksle vs attığını savunan kılıççılar nasıl Zort olmuşlardı zamanında offff doruklara çıkmıştım o hafta bazıları da ortadan kaybolmuştu
Ben de onu diyorum zaten. Sıkıntı yokDeğil.
Serinin 1. bölümündeki Luffy'nin cümlesinin Benn'i işaret etmesi ve Zoro'nun hedefinin Mihawk olması sebebiyle. BU iki karakterin eşit olma ihtimalini dile getirmiştim bir zamanlar. : ))
Hatırlarsan Mihawk'ın en güçlü sağ kol- Amiral arası olduğunu düşündüğümü izah ediyordum : ))
Benn Mihawk'tan güçlüdür diye bir şey demedim yani.
Zoro Mihawk'ı aşarsa ya da aştıysa Benn'i de geçecek/geçmiş demektir pek tabii.
Zoro'da Killer'ı onunla kestiğini düşünürsek Killer'da o yüzden bayıldı deriz.Worstgen de killer'ın orağının zehirli olduğu bu yüzden zoro'nun bayıldığı söyleniyor. Siz ne düsünüyorsunuz. Bence çok mantıklı.