muhahahasen sus dwey, her şey senin başının altından çıkıyor.
Bak seninki devrim yapamayınca Kimetsu No Yaibaya gitmiş.
muhahahasen sus dwey, her şey senin başının altından çıkıyor.
Bak seninki devrim yapamayınca Kimetsu No Yaibaya gitmiş.
Yav güç seviyesi olarak Beckmann Mihawk'tan yukarıda mı ?Subhanallah : ))
Güç seviyesinden bahsettiğimi özellikle belirttim. Luffy'de kılıç kullanmıyor ona bakarsan : ))
Değil.Yav güç seviyesi olarak Beckmann Mihawk'tan yukarıda mı ?
Adam Shanks'la denk görüyor sen kalkıp Beckmann filam diyorsun. Adamın bu yaşta tansiyonu çıkacak sizler yüzünden.Değil.
Serinin 1. bölümündeki Luffy'nin cümlesinin Benn'i işaret etmesi ve Zoro'nun hedefinin Mihawk olması sebebiyle. BU iki karakterin eşit olma ihtimalini dile getirmiştim bir zamanlar. : ))
Hatırlarsan Mihawk'ın en güçlü sağ kol- Amiral arası olduğunu düşündüğümü izah ediyordum : ))
Benn Mihawk'tan güçlüdür diye bir şey demedim yani.
Zoro Mihawk'ı aşarsa ya da aştıysa Benn'i de geçecek/geçmiş demektir pek tabii.
Devrim ordusu komutanlarının ilk tanıtımı cidden çok şekilsiz gösterildi ( Tip olarak demiyorum )Getirin ordan 30 milyonluk korsanlar.Devrim ordusu şov yapacak.
Haksız da değil ben ona da ihtimal veriyorum. Veriler ışığında ihtimalleri sıralıyorum sadece : ))Adam Shanks'la denk görüyor sen kalkıp Beckmann filam diyorsun. Adamın bu yaşta tansiyonu çıkacak sizler yüzünden.
Evet mesela diceksin ki ''bu böyle değilse böbreğimi satarım'' sonra tutmazsa ölüye yatacaksın.Haksız da değil ben ona da ihtimal veriyorum. Veriler ışığında ihtimalleri sıralıyorum sadece : ))
Forum geneline ayak uydurmakta zorlanıyorum daha kesin konuşmalıyım
Bu bana bir yerden tanıdık geliyor laEvet mesela diceksin ki ''bu böyle değilse böbreğimi satarım'' sonra tutmazsa ölüye yatacaksın.
Böyle konuşanlardan ss almak lazım da o zaman da Oda'yı suçlayacaklar. Onun için hiç gerek yok : ))Evet mesela diceksin ki ''bu böyle değilse böbreğimi satarım'' sonra tutmazsa ölüye yatacaksın.