O değil de kesici aletlere karşı zaafı varbaksana daha seri başında seviyesi belirlenmiş...

O değil de kesici aletlere karşı zaafı varbaksana daha seri başında seviyesi belirlenmiş...
Tek kişilik dev kadro aynen.Yapacak bir şey yok her şeye Sables atmadan önce düşünecekti..![]()
974'te görmemiz olası bence bir şekilde Onigashima'ya geçilecek bu Jinbei sayesinde olabilir.Ama ordu değil tek başına gelmiştir adamlarını bu savaşa atacak bir karakter değil. Hatta Pedro'yu bulmuştur yaşarken ondan gecikmiş diye bahane bile sunulabilir. Jinbei'ye bir şey olduğunu geçtim Pedro'nun öldüğüne bile emin konuşamıyor millet.Sizce jinbei balık adam ordusuyla wanoya gelir mi yoksa başına bir şey mi geldi.?
Bm wanoya geldi üzerinden günler gecti adam hala ortada yok bunun nedeni ordu topluyor olması olabilir mi.?
Bukadar gecikmesinin arkasında bir sebeb olmalı agır yalanmış olabilr belki bm'ile savaşırken. Eger yaralanmadıysa gecikmesi icin başka bir neden göremiyorum pedro'yu bulsa bile bu bukadar gecikmesini acıklamıyor.?974'te görmemiz olası bence bir şekilde Onigashima'ya geçilecek bu Jinbei sayesinde olabilir.Ama ordu değil tek başına gelmiştir adamlarını bu savaşa atacak bir karakter değil. Hatta Pedro'yu bulmuştur yaşarken ondan gecikmiş diye bahane bile sunulabilir. Jinbei'ye bir şey olduğunu geçtim Pedro'nun öldüğüne bile emin konuşamıyor millet.
Dimi dimi. Jinbe denizlerin şövalyesi. Denizde ondan iyisi yok. Kıyasladığın zaman bir engel önüne çıkmadığı sürece Mom'dan önce Wano'ya varmış olmalıydı.Bukadar gecikmesinin arkasında bir sebeb olmalı agır yalanmış olabilr belki bm'ile savaşırken. Eger yaralanmadıysa gecikmesi icin başka bir neden göremiyorum pedro'yu bulsa bile bu bukadar gecikmesini acıklamıyor.?
Asıl amiral adayı dedikleri 2 karakterin gücünü görsek daha güzel olacak. Amirallari zaten biliyrouz.Denizci amiralleri çıksada görsek ya. Bıktık çer çöplerden. Adam gibi adamlar
Çıkın bitirin şu zulmü.