O konuda bir şey çıkmaz adam yetim babası olmak istiyor.O zaman Eduwardo kralın Teach dışında bir D ile tanışıklığı var mı diyorsun? Güzel olurdu. Roger bile serideki tek D avratı bulup Ace'i yapıyorÖnemli bir şey olsa gerek.
O konuda bir şey çıkmaz adam yetim babası olmak istiyor.O zaman Eduwardo kralın Teach dışında bir D ile tanışıklığı var mı diyorsun? Güzel olurdu. Roger bile serideki tek D avratı bulup Ace'i yapıyorÖnemli bir şey olsa gerek.
Yok yahu olayı Ace'e bağlamayacaktım. Farklı bir çok D ile tanışıklığı var gibi geldi. Bir an Xebec diye düşündüm açıkçası. Sonradan hiç duymadığımız kişilerden olduğuna yordum. Roger bile ölmeden D bulmuş nokta atışı gibi. Bir halt var gibi geldi.O konuda bir şey çıkmaz adam yetim babası olmak istiyor.
Bu nasıl tespit ya? Muhteşem.Adaletin yükünü taşıyan alzheimer reis. xd
![]()
![]()
Magma kafası hep bunlar yakmış kafayı :SAdaletin yükünü taşıyan alzheimer reis. xd
![]()
![]()
Kafayı yakmadığı zamanlar içine doğru sıçıyor.Magma kafası hep bunlar yakmış kafayı :S
Mangalife var. Ciltler dijital olarak çıktığında yenisi ekleniyor.Resmi çevirilerin topluca bulunduğu bir site var mı?
Bu Coby de rüzgara bayılmış. :SKafayı yakmadığı zamanlar içine doğru sıçıyor.
Yalnız içe doğru sıçmanın resmi olsa Akainu'nun bu ifadesi olurdu.
![]()
Kral hakiye bayıldı.Shanks korumak için yaptı.Sonra da 3 günde bir rütbe atlıyor ileride kral haki çıkar işin garibi.Bu Coby de rüzgara bayılmış. :S