Bu hafta çıkan bölümün kapağında.Tam net gözükmüyor ama worstgende yakınlaştırmışlar direk 850 milyon olarak gözüküyor.Oha.nerde yazıyor.
Bu hafta çıkan bölümün kapağında.Tam net gözükmüyor ama worstgende yakınlaştırmışlar direk 850 milyon olarak gözüküyor.Oha.nerde yazıyor.
Resim gözükmüyor :/Bu hafta çıkan bölümün kapağında.Tam net gözükmüyor ama worstgende yakınlaştırmışlar direk 850 milyon olarak gözüküyor.
Spoilera alıyım bi o zaman.Resim gözükmüyor :/
Yine gözükmüyor Siteye girip baktım yine gözükmüyor.Muhtemelen VPN lazım.Spoilera alıyım bi o zaman.
Wikiye baktım da 850 değil 350 yazıyor.Eski ödülü 300 milyondu.Tartışma dönmüş zaten bayağı 300 mü 800 mü diye Resmin pikseli o kadar kötü ki ayırt bile adam akıllı edilmiyorYine gözükmüyor Siteye girip baktım yine gözükmüyor.Muhtemelen VPN lazım.
850 çok uçuk olurdu.350 ideal bege için.Wikiye baktım da 850 değil 350 yazıyor.Eski ödülü 300 milyondu.Tartışma dönmüş zaten bayağı 300 mü 800 mü diye Resmin pikseli o kadar kötü ki ayırt bile adam akıllı edilmiyor
Neden sinirlendiği belli olmuş sadece 50 milyon artınca tabii Komutan indirdiği falan söylenseydi direk 700,800 bandına çıkardı ama850 çok uçuk olurdu.350 ideal bege için.
Luffy ödülü düğünü mahvettiği için değil Katakuri ve Krakeri indirdiği için aldı zaten.Neden sinirlendiği belli olmuş sadece 50 milyon artınca tabii Komutan indirdiği falan söylenseydi direk 700,800 bandına çıkardı ama
Sadece o ikisi değil,Sabo olayı,filo olayı,planı Luffy'nin yaptığının sanılması gibi büyük faktörler de vardı işin içinde Bege ona delirmiştir zatenLuffy ödülü düğünü mahvettiği için değil Katakuri ve Krakeri indirdiği için aldı zaten.