Yıl muhabbetini biraz incelemem lazım. Hiç bakmadım o kısma. O yüzden yanlış anladım sanırım.Belirtme yav doğrusunu yaz. Artık tarihler belli.
Yıl muhabbetini biraz incelemem lazım. Hiç bakmadım o kısma. O yüzden yanlış anladım sanırım.Belirtme yav doğrusunu yaz. Artık tarihler belli.
Şu an bile şarkıyı açmaya korktum haha. Yazının üstüne, hangi şarkıyı attığını görünce direkt bir duygulanma oldu bende.One piece bitiyor. Final bölümünde şu şarkı ile bitirsinler de, koskoca insanlar ağlayalım
Gerçekten finale yakışır bir şarkı. Bir de şarkı çalarken eskileri gösterirlerse, sigara kendiliğinden çıkar ve yanayım mı abi derŞu an bile şarkıyı açmaya korktum haha. Yazının üstüne, hangi şarkıyı attığını görünce direkt bir duygulanma oldu bende.
Bence sigara kendi kendini içer.Gerçekten finale yakışır bir şarkı. Bir de şarkı çalarken eskileri gösterirlerse, sigara kendiliğinden çıkar ve yanayım mı abi der
İyi bari sağlığa zararlı da değil öyleBence sigara kendi kendini içer.
Sigara deyince aklına Sanji gelmedi. Bu bir gelişme hahaha.İyi bari sağlığa zararlı da değil öyle
Sanji kimdi? Öyle birini tanımıyorumSigara deyince aklına Sanji gelmedi. Bu bir gelişme hahaha.
Nefret etmeye bile değmez, diyorsun yani. O da güzel.Sanji kimdi? Öyle birini tanımıyorum