Ben savaşı çoktan kazandım.Sen daha farkına varamadın.@Eustass Captain Kidd Muharebeyi kazanmış olabilirsin ama savaş devam ediyor
Ben savaşı çoktan kazandım.Sen daha farkına varamadın.@Eustass Captain Kidd Muharebeyi kazanmış olabilirsin ama savaş devam ediyor
Öyle bir şeyin imkanı yok. Zoro, Killer’a tek atıyorKid de ileride böyle tayfasıyla yenişemeyecek mi yoksa hasırlarla. Ne düşünüyorsun @Eustass Captain Kidd ?
'' Killer alışık olduğu silahları kullanmadı bir kere Hem kafayı yemiş adam tamam mı ? '' diyenlere cevabın nedir ?Öyle bir şeyin imkanı yok. Zoro, Killer’a tek atıyor
Bunlar hep bahane. Gücü illa ki düşmüştür ama bu Zoro ile arasında fark olduğu gerçeğini değiştirmez. Bu sefer tek yemez 1,5 yer fark etmez yani'' Killer alışık olduğu silahları kullanmadı bir kere Hem kafayı yemiş adam tamam mı ? '' diyenlere cevabın nedir ?
Zaten Zoro'nun da formda olduğu söylenemez o an . Hem mücadele kısmen 2 ' ye karşı 1 idiBunlar hep bahane. Gücü illa ki düşmüştür ama bu Zoro ile arasında fark olduğu gerçeğini değiştirmez. Bu sefer tek yemez 1,5 yer fark etmez yani
AMP= YeşillerAlman muhalif partisi ve steroidli delikanlı kim oluyor?
Hahaha Aynen öyle. Zoro reis bambaşka seviyelerde. Zirvelere oynuyor aslan parçasıZaten Zoro'nun da formda olduğu söylenemez o an . Hem mücadele kısmen 2 ' ye karşı 1 idi
Killer da Zoroya atıyorÖyle bir şeyin imkanı yok. Zoro, Killer’a tek atıyor
Haydaaaaa zehirli okta geldi sonunda hahahaKiller da Zoroya atıyor