PekiBiz Luffy'i gönülden severiz. Haksızlığa uğradığını düşünürsek savunmasını da biliriz ama bazı karakterlerin savunulduğu gibi savunmamıza gerek yok bizim oğlanı o kendi cevabını verir bir çok defa
PekiBiz Luffy'i gönülden severiz. Haksızlığa uğradığını düşünürsek savunmasını da biliriz ama bazı karakterlerin savunulduğu gibi savunmamıza gerek yok bizim oğlanı o kendi cevabını verir bir çok defa
Bunu senden duymak çok duygulandırdı reyizhswknsk1mwBunlar kurtarmıyor artık be Üstüne alınması gerekenler alınsın da söyledikleri ve savundukları her şey cortladı. Bu saatten sonra ne yapsalar boş. Bu zamana kadar ne yaptılarsa boş olduğu gibi. Ellerinde patladı her şey.
Hala konuşuyor musun sen keko ? Benim cortlayan savlarım değil tahminlerim var sadece. Yıllarca bir şeyi savunup cortlayanlar düşünsünBunu senden duymak çok duygulandırdı reyizhswknsk1mw
Adını Sav koydum. Tüm DnR'larda shahahabhHala konuşuyor musun sen keko ? Benim cortlayan savlarım değil tahminlerim var sadece. Yıllarca bir şeyi savunup cortlayanlar düşünsün
Tabi. Eski sıvacılardan kim kaldı ? AhahAdını Sav koydum. Tüm DnR'larda shahahabh
Oda'nın sıvamasının bizimle bir alakası yoktur
950 bölümlük hikayeyi 5 bölümlük karakter için eğip büken Odaya sormak lazım jwjwjwjTabi. Eski sıvacılardan kim kaldı ? Ahah
Son hikaye bükücü950 bölümlük hikayeyi 5 bölümlük karakter için eğip büken Odaya sormak lazım jwjwjwj
Kalleş Oda. Neyse sabah iş var. Gece kılınçlı kabuslar görmek istemiyorum. Arrivederçi.....Son hikaye bükücü
Bir de istediğim olmadı diye gözyaşı bükmeye çalışanlar var asdfsaf
Hep Luffy için büktü, biraz da başkası için büksün canım.950 bölümlük hikayeyi 5 bölümlük karakter için eğip büken Odaya sormak lazım jwjwjwj
Ana hikaye zaten adamın üstüne inşa edilmiş. Acaba bu kısmı kaçırıyor olabilir misin?Hep Luffy için büktü, biraz da başkası için büksün canım.