Roger’ın bıyığı altından hemdeTahrik var burada bıyık altından gülüyor bu üye. Gereken yapılsın. EYYYY modlar neredesiniz.
Roger’ın bıyığı altından hemdeTahrik var burada bıyık altından gülüyor bu üye. Gereken yapılsın. EYYYY modlar neredesiniz.
İleride bir kapışma daha olacak muhtemelen. Bahane mi yok o zaman yendi der Alpacım.Büyük bir gerilim var şuan, Roger kazanamazsa KK en güçlü hikayesi yalan olacak
Reis yapar, Reis'in bahaneleri anca kıyamet günü biterİleride bir kapışma daha olacak muhtemelen. Bahane mi yok o zaman yendi der Alpacım.
Tabi ki tartışmayacan. Diyeceğin bir şey yok çünkü. Aksi halde burda idin. Sadece duaya yattın ne olur aksi çıksın diye.Gerilim bitecek merak etme cuma günü
Arada ara vermek iyi geliyor artı tartışmayacağım dediğim şeyleri hala tartışmıyorum, zamanı gelir onların da
Doğru söze ne denir, akıyorsun yine ReyizTabi ki tartışmayacan. Diyeceğin bir şey yok çünkü. Aksi halde burda idin. Sadece duaya yattın ne olur aksi çıksın diye.
İnşallah istediğin gibi olur.Doğru söze ne denir, akıyorsun yine Reyiz
Cuma günü hastalığın etkisini görürüz merak sıfır
Sen haklıyken boş yere inzivaya çekildin. Halbuki rahat olman lazımdı 2 vs 4 olmadığını iyi biliyor olman lazım senin. Ama merak etme seni buna zorlayanlar pişman olacak.Gerilim bitecek merak etme cuma günü
Arada ara vermek iyi geliyor artı tartışmayacağım dediğim şeyleri hala tartışmıyorum, zamanı gelir onların da
Kimse beni zorlamadı yaw ne zorlaması ben çizilen sahneye bahane aramakla uğraşmayacağım için o konuyu rafa kaldırdım, canım istese istediğimi istediğim zaman güçlü yada güçsüz yapardım.Sen haklıyken boş yere inzivaya çekildin. Halbuki rahat olman lazımdı 2 vs 4 olmadığını iyi biliyor olman lazım senin. Ama merak etme seni buna zorlayanlar pişman olacak.
@Alpamis'i Doffy fanı yapacağım.Kürk giydireceğim ona. Lastik koklama riski de var ama bana göre o risk sıfıra yakın.O gün geldiğinde denizlerde özgürce dolaşabilirsin.
Bahane üretmeye gerek yok zaten.Oda akıllı adam.O tasviri çizerken karakterleri öylece manken şeklinde çizmemiş.Beden dili kullanmış biliyorsunuz öyle birşey var.Kaido arkada umursamıyor diğer ikisi tezahürat yapıyor.Kaptanları da Garp ve Roger'a bileniyor harekete geçmeye hazır.Kimse beni zorlamadı yaw ne zorlaması ben çizilen sahneye bahane aramakla uğraşmayacağım için o konuyu rafa kaldırdım, canım istese istediğimi istediğim zaman güçlü yada güçsüz yapardım.
Sonuçta WB'nin Garp'tan güçlü olduğunu Sengoku söylüyor ve 4v2'yi de aynı kişi söylüyor ama dediğim gibi Oda'nın hayal dünyasına bahaneler bularak tartışma işini bıraktım.
Bakana göre değişiyor o iş, işte o yüzden boş mesela biraz orası.Bahane üretmeye gerek yok zaten.Oda akıllı adam.O tasviri çizerken karakterleri öylece manken şeklinde çizmemiş.Beden dili kullanmış biliyorsunuz öyle birşey var.Kaido arkada umursamıyor diğer ikisi tezahürat yapıyor.Kaptanları da Garp ve Roger'a bileniyor harekete geçmeye hazır.