İkna oldum ama hala yağmayı nereden yaptıkları belirsiz. Ayrıca sebebi ne olursa olsun WB gibi bir adama o insanlarla aynı tayfada olmak yakışmamış.
Tüm korsanlar yağma yapmıyor ki. Bu tayfa zaten kendi içinde sorunlu olay kaptanda bence. Önceden de Teach üzerinden yazmıştım "Arı Kovanı adası" sebebiyle. Teach 6. kata gitti ve adamlarını birbirleriyle karşılaştirarak en güçlülerini aldı. Muhtemelen Xebec de tayfasini bu tarz bir olayla kurdu. Söylentiler de bunu onaylar nitelikte zaten.
Mesela deniliyor ki. "Çok uzun zaman önce Ari kovani olarak bilinen bir korsan adasında kayda değer pek çok isim zenginleşmek için bir araya geldi. Yapılan görüşmeler sonucu Kayalar korsanları kuruldu" Sence bu nasıl bir görüşmeydi?
Kimin kaptan olacağına ya da tayfa hiyerarşisine nasıl karar verildi. Cevabı net aslında.
"Kaido ve BM kedi köpek gibi kavga ettiler hiç anlaşamazdı" deniliyor.
"Birbirlerine karşı bile acımasızlardı"
"Bir nedenden ötürü tayfa üyeleri birbirlerine katlanamıyorlardı. Kendilerini bir korsan tayfasından ziyade bir grup olarak gördüler.
Adamları farklı bir yol ile toplamış belli ki.
Teach de böyle adamlarını farklı bir yol ile bir araya getirdi. Arı Kovanı denilen adayı kullaniyor Xebec gibi. Tayfa üyeleri birbirlerinden haz etmiyorlar. "Biri ben kaptan olayım" diyor. Lafitte buna haddini bil bu tayfanin kaptanı "Teach" diyor. Shilew Burgess'a ölmedin mi falan diye konuşuyor. Güvenilmez olmasına rağmen Kuzanı falan alıyorlar aralarına. En son da Moria olayı var.