Roger, göt cebinde her zaman bir gofret bulundururmuş.Wb nasıl bir babaysa çocuklarına çikolata bile almamış. Bi de neden Oden'e yardıma gitmedi diye eleştiriyorduk. Böyle birisini dövmekte Roger haklıymış. xd
Roger, göt cebinde her zaman bir gofret bulundururmuş.Wb nasıl bir babaysa çocuklarına çikolata bile almamış. Bi de neden Oden'e yardıma gitmedi diye eleştiriyorduk. Böyle birisini dövmekte Roger haklıymış. xd
Aksini kanıtlayın.
Bu savaş demektir!
Gaban'ın bir tık daha önde olması lazım. Umarım Oden tayfaya girdiğinde Gaban'ı işler.Başka meziyeti olmasa da ikidir onu ön planda çiziyor. Güç olarak olmasa bile konum olarak yüksek olabilir.
3 hakide zirve ama kullanmıyor galiba.Buggy en az YC2 seviyesi ya öyle deme. Sadece göstermek istemiyor gerçek gücünü.
Bulunduğu tayfa ve savaş geçmişlerine bakarsak öyle olması lazım aslında3 hakide zirve ama kullanmıyor galiba.
Yani sırf Roger vs WB'yi izlerken bile içinde haki uyanması lazım.Bulunduğu tayfa ve savaş geçmişlerine bakarsak öyle olması lazım aslında
Şimdi neden Oden'e kardeşim dediği belli oldu, meğersem onların cinsel hayatına dahil olmakmış amacı. Adam ''amca baba yarısıdır'' sözünü yanlış anlamış.Roger'ın yanındaki çocuklar nasıl eğleniyor bak... Beyazsakal güya yetim hakkı savunuyor fakat tek eğlenceleri Oden'in cinsel hayatını dikizlemek.
Ben Gaban'dan umudu kestim. Özellikle Oden girdikten sonra ona daha az yer bile kalabilir.Gaban'ın bir tık daha önde olması lazım. Umarım Oden tayfaya girdiğinde Gaban'ı işler.
Diyorsun ki yani Beyazsakal'da yellow fever varŞimdi neden Oden'e kardeşim dediği belli oldu, meğersem onların cinsel hayatına dahil olmakmış amacı. Adam ''amca baba yarısıdır'' sözünü yanlış anlamış.
O zaman bayağı harcamış olur karakteri. Umarım öyle yapmaz. :/Ben Gaban'dan umudu kestim. Özellikle Oden girdikten sonra ona daha az yer bile kalabilir.
Valla diğer mangakalar yeri geliyor ana karakterini hiç çizmiyor başka yan karakterlerin full dövüşlerini çiziyorlar.Bir oda geçiştiriyor ana tayfa dışındakileri.Anca işte senaryonun yolu üstünde senaryo için gerekiyor diye nadiren çizdiği oluyor.Onun dışında hep tek sahne.Yan karakterleri bu kadar umursamayan mangaka görmedim varsa yoksa Luffy ve tayfası.Çok ayıp ediyor biraz takipçiye saygısı olması lazım.Beklediğimden iyi yine. Bizim tayfa hariç dövüş çizmez bu adam.
Shanks ve Mihawk dövüşü de çıkmıştır belki.
Katılıyorum. Luffy ve tayfanın geri kalanı bile ayrılıyor. 2 yıl sonra tayfanın adam akıllı kaliteli dövüşleri yok. Luffy, başarısız olsa bile Kaido'yla bile kapıştı. Yani arc bittiğinde ve geriye baktığımızda akılda kalan hep Luffy'nin dövüşleri oluyor.Valla diğer mangakalar yeri geliyor ana karakterini hiç çizmiyor başka yan karakterlerin full dövüşlerini çiziyorlar.Bir oda geçiştiriyor ana tayfa dışındakileri.Anca işte senaryonun yolu üstünde senaryo için gerekiyor diye nadiren çizdiği oluyor.Onun dışında hep tek sahne.Yan karakterleri bu kadar umursamayan mangaka görmedim varsa yoksa Luffy ve tayfası.Çok ayıp ediyor biraz takipçiye saygısı olması lazım.