Reaksiyon videolarının hepsi öyle canım. Hiçbirini ciddiye almıyorum. Ama toparlak filan sevimli geliyor.Kesinlikle çok gereksiz abartıyor bu adam. Şey gibi "Bir kere tuttu madem devam ettireyim" modunda gibi.
Reaksiyon videolarının hepsi öyle canım. Hiçbirini ciddiye almıyorum. Ama toparlak filan sevimli geliyor.Kesinlikle çok gereksiz abartıyor bu adam. Şey gibi "Bir kere tuttu madem devam ettireyim" modunda gibi.
Bu aplayı biliyorum. Böyle çok kanal var ama.Adamın nefes alışından ben nefessiz kaldım.
Neyse bunlar varken bunu izlemek gereksiz. https://www.youtube.com/channel/UCO2qwFUKVOKefz8i5NZXjYQ
Bu Allah'ın belası samimiyetsiz peach benim reaction videolarındaki kabusumdur. Bu malı bok var gibi her yere koymuşlar. Bağırıyor, hafif kısık sesle nefes alıp daha çok bağırıyor kendini şarj ediyor sanki kodumu yersizi. Bu döngü böyle devam ediyor. Nefretlik bir insanKesinlikle çok gereksiz abartıyor bu adam. Şey gibi "Bir kere tuttu madem devam ettireyim" modunda gibi.
Hibou 3HD. Şu herifinkiler hoşuma gidiyor benim. Bak buna.Bu aplayı biliyorum. Böyle çok kanal var ama.
Edit: Yok lan bu farklıymış, bunlar iyi dur bakam.
William'ın attığı aplalar iyiymiş. Saygılar.Hibou 3HD. Şu herifinkiler hoşuma gidiyor benim. Bak buna.
He onlar da iyidir.William'ın attığı aplalar iyiymiş. Saygılar.
aa karılar, hemen gidip izliyim.Adamın nefes alışından ben nefessiz kaldım.
Neyse bunlar varken bunu izlemek gereksiz. https://www.youtube.com/channel/UCO2qwFUKVOKefz8i5NZXjYQ
hibou dediğin şu zenci arkadaşmış galiba. ben bi keresinde onun Tiç in ikinci meyve kullandığı anime bölümüne verdiği tepkiye çok gülmüştüm :d bunu nerden izlediğimi hatırlamıyorum, sanırım başkası izlerken görmüştüm gibi.Hibou 3HD. Şu herifinkiler hoşuma gidiyor benim. Bak buna.
Ben izlemiştim sanırım dediğin şeyi. Akainu öldü sanıp sevinmişlerdi yazık.He onlar da iyidir.
Ace kurtuldu diye sevinip 5 dakika sonra Akainu ile tanışan saygıdeğer ablalar da var, onları da ister misin? XD
Onları da at.He onlar da iyidir.
Ace kurtuldu diye sevinip 5 dakika sonra Akainu ile tanışan saygıdeğer ablalar da var, onları da ister misin? XD