Saka vs Wb animede nasıl olduysa öyle olacak.Güzel değil, doğru yorumlamışlar deriz.
Luffy üzerine gidecek ve şöyle olacak animede.
Saka vs Wb animede nasıl olduysa öyle olacak.Güzel değil, doğru yorumlamışlar deriz.
Hadi bakalım az zaman kaldı
En azından yumruğu yiyince gözünün akı çıkacak ortaya o da yeter şimdilik.Saka vs Wb animede nasıl olduysa öyle olacak.
Luffy üzerine gidecek ve şöyle olacak animede.
Muhimmat depoluyor o şu anda savaş hazırlıklarıyla meşgul cevap veremez. Malum üçüncü dünya savaşına girecek.Zoro lobisi de nazileri aratır biliyorsun.@Alpamis Roger'ı kılıç ustası yapacakları zamanlara hazır mısın?
Seyir zevki yüksek olur umarım dışardan izleyenler için.Muhimmat depoluyor o şu anda savaş hazırlıklarıyla meşgul cevap veremez. Malum üçüncü dünya savaşına girecek.Zoro lobisi de nazileri aratır biliyorsun.
Ahaha :/ Aslında ben de alpa'ya tırlarla mühimmat gönderirdim de şrfsz fetöcüler deşifre eder büyük ihtimalle. :SMuhimmat depoluyor o şu anda savaş hazırlıklarıyla meşgul cevap veremez. Malum üçüncü dünya savaşına girecek.Zoro lobisi de nazileri aratır biliyorsun.
Sen daha çok ypgye yardım eden ABD gorunumundesin.Ben de tırlarla mühimmat gönderirdim de şrfsz fetöcüler deşifre eder büyük ihtimalle. :S
Şetöcüler yanlış dedin galiba Şenks paralel örgütü bitirilemedi mi daha :/Ahaha :/ Aslında ben de alpa'ya tırlarla mühimmat gönderirdim de şrfsz fetöcüler deşifre eder büyük ihtimalle. :S
Roger'ı da saflarına katacaklar ama bizim safimızda Garp var.@Alpamis Roger'ı kılıç ustası yapacakları zamanlara hazır mısın?