Toei olmayan şeyleri eklemede master olduğu için şüphe oluştu bende. Ama bakmaya erindim ya öyle diyorsan öyledir. :/Ateş topu atıyor diye hatırlıyorum mangada bilemedim.
Toei olmayan şeyleri eklemede master olduğu için şüphe oluştu bende. Ama bakmaya erindim ya öyle diyorsan öyledir. :/Ateş topu atıyor diye hatırlıyorum mangada bilemedim.
Toei olmayan şeyleri eklemede master olduğu için şüphe oluştu bende. Ama bakmaya erindim ya öyle diyorsan öyledir. :/
Çizim de bir garip. Daha çok enerji patlaması gibi duruyor. :/
Yani direkt fire beam atmış. Yani doğru olmuş.
Oda'nın çizimlerini çözümlemek baya zor iş olsa gerek. Anime bence yine iyi çözmüş ateş püskürtmekten çok ateşi ışın gibi yapmışlar. Oda herhalde ne kadar şiddetli ve Ace'in ateşine benzemediğini göstermek istemiş fakat iki tane beyaz topçuk çizmişÇizim de bir garip. Daha çok enerji patlaması gibi duruyor. :/
Alev atmıyormuş.Çizim de bir garip. Daha çok enerji patlaması gibi duruyor. :/
Luffy vs Kaido başlamamış mı?:/Animenin son bölümü gördünüz mü? Sahneleri her zamanki gibi don gibi uzatmışlar ama Kaido'nun saldırısı çok çok iyiydi. Animasyonda aşmışlar resmen. Yalnız animede ateş püskürdü baya baya. Mangada da öyle miydi yav? Ben niye hatırlamıyorum bunu?
Ateş üstü beam ya da ray denebilir. Blast dediğine göre direkt ateş formunda patlama gönderiyor da diyebiliriz. Anime ekibi coşturmuş sıcaktan lava dönüşmüş vurduğu yer.@Roronoa Zoro
Adamlar 15 dakika boyunca Kaido'nun bütün kıvrımlarını göstermekle yetindiler xd Bu yavaşlıkla haftaya Luffy G3'le yapıştırır orada biter kesin.
@Yubashiri-sama
Tazyikli ateş atıyor Ace'in kibritiyle karıştırmayın sakın demişler. Yalnız bak @William cutting de ateş değil diyor. :/
Dövüşe de saçma sapan filler sahneler eklerlerse tamam.@Roronoa Zoro
Adamlar 15 dakika boyunca Kaido'nun bütün kıvrımlarını göstermekle yetindiler xd Bu yavaşlıkla haftaya Luffy G3'le yapıştırır orada biter kesin.