Orada biraz küçük düşürüldüm.Üstünden uzun süre geçti normaldir. Gözü mordu sanırım elinde bir çiçek vardı ama karıştırıyor olabilirim. Bi de Kata konusunu kapatmasaydın keşke, ne güzel tayfa gömüyorduk.
Orada biraz küçük düşürüldüm.Üstünden uzun süre geçti normaldir. Gözü mordu sanırım elinde bir çiçek vardı ama karıştırıyor olabilirim. Bi de Kata konusunu kapatmasaydın keşke, ne güzel tayfa gömüyorduk.
Diğer Oden avatarları daha iyiydi he.Bende ponçik miyim Roşi
Tabiki de öylesin kardeşimmmBen hep öyleyim la, ayıp ettin.
Evet diğerleri de güzeldi ama Ben bunu aşırı beğendimDiğer Oden avatarları daha iyiydi he.
Konuyu niye açtın diye sormuş olabilirler ben küçük düşürülmek demezdim ona ama başka bir şey varsa bilmiyorum, tayfa iyi yerin dibine sokulmuştu onu hatırlıyorum.Orada biraz küçük düşürüldüm.
Geçti artık. Neyse, bu muhabbeti kapatalım artık.Tabiki de öylesin kardeşimmm
Aynen kapatalımGeçti artık. Neyse, bu muhabbeti kapatalım artık.
Sabahki En Etkileyici Diktatör konusunu da sildirdim, onda da niye şunu ekledin niye bunu ekledin dediler. İstiyorum ki tartışmalara yön vereyim. Bir kaç Boruto konusu açacağım sanırım hazır seriye ilgiliyken. Onlara laf gelmez umarım.Konuyu niye açtın diye sormuş olabilirler ben küçük düşürülmek demezdim ona ama başka bir şey varsa bilmiyorum, tayfa iyi yerin dibine sokulmuştu onu hatırlıyorum.
Ben beğenmiştim.Sabahki En Etkileyici Diktatör konusunu da sildirdim, onda da niye şunu ekledin niye bunu ekledin dediler. İstiyorum ki tartışmalara yön vereyim. Bir kaç Boruto konusu açacağım sanırım hazır seriye ilgiliyken. Onlara laf gelmez umarım.
Sezarın hakkı sezarı bebiş.Gerçekten beğendin mi Jacqu’cuğum