Ben bırakırım. Beleş p-up'ı da kaptı ki hele. Eski günlerimde olsam her gün zan altında bırakırdım hem de. :/Zoro'yı zan altında bırakmam sevgili Raiden.
Ben bırakırım. Beleş p-up'ı da kaptı ki hele. Eski günlerimde olsam her gün zan altında bırakırdım hem de. :/Zoro'yı zan altında bırakmam sevgili Raiden.
Gerçekten beğendin mi Jacqu’cuğumBu iyiydi. Modlar senim şukunu versin bence.
Aaa olur mu öyle şey, suya muhtaç olduğum gibi senin sevgine de muhtacım canımmmm lütfen sev beniÜzülme canım benim sevgime muhtaç değilsin.
Hahaha Sempatik VeliBenim Veli'm yapmaz öyle şeyler xD
Sen çok şeker bir şeysin.@Eric Cartman Reis ben sempatik değil miyim? Senden bu onayı almam lazım, lütfen.
O değilde enma konusunda Oden de böyle bir süreç geçirdi mi? Yoksa geçirdi de bunu çok genç yaşta mı yaptı? Eğer öyleyse yeter artık şu Oden hypelanması derim artık.Ben bırakırım. Beleş p-up'ı da kaptı ki hele. Eski günlerimde olsam her gün zan altında bırakırdım hem de. :/
Valla işin açığı Oden>Roger bile çıksa zerre hype yok bende. Götünde kurdeleli bir tip için o kadar çok gizem kastı ki mangaka soğudum resmen. Fb bölümlerini okumuyorum bile var sen hesap et.O değilde enma konusunda Oden de böyle bir süreç geçirdi mi? Yoksa geçirdi de bunu çok genç yaşta mı yaptı? Eğer öyleyse yeter artık şu Oden hypelanması derim artık.
Hacı benim yazdığımı ciddiye almana gerek yoktu ya, takıldım sadece.Bir karakter için bu kadar çıldıranlar bana sempatik gelmek zorunda mı la ahahaha.
Bir de bana yazıyorlar. Bu kadar umrunuzda olacağını bilseydim yazmazdım.
Hakkını da veriyor manyağın ama. Son bölümü okudun mu? :sValla işin açığı Oden>Roger bile çıksa zerre hype yok bende. Götünde kurdeleli bir tip için o kadar çok gizem kastı ki mangaka soğudum resmen. Fb bölümlerini okumuyorum bile var sen hesap et.
Sen çok şeker bir şeysin.Hacı benim yazdığımı ciddiye almana gerek yoktu ya, takıldım sadece.
Sadece sana değil, hiç kimseye sempatik gelme gibi bir amacım yok. Öyle bir algı olmasın diye yazıyorum yani. Gerçi senden başka kimse ciddiye almamıştır o yazdığımı. Koyduğum ifadeden belli.
Bir karakter için çıldıranlar, yazarak zan altında bıraktığın için cevap vereyim; kimin çılgın attığını ban geçmişlerine bakarak herkes görebilir.
EyvAllah, sen de öylesin.
Sağ ol reis. Sende sempatiksin