Timeskip atlaması sonrasi sevilmeme sebebi belli ya. Wano ile alakali olduğunu sanmiyorum. Wanonun act 4u MF ile aynı satisi yaparYok o konuda demiyorum zaten.
KnY sebebi animesi tamamen.
Son düzenleme:
Timeskip atlaması sonrasi sevilmeme sebebi belli ya. Wano ile alakali olduğunu sanmiyorum. Wanonun act 4u MF ile aynı satisi yaparYok o konuda demiyorum zaten.
Zoronum elinde iki içecek var. Diğeri kesin ryuma için. Onun mezarında bir kadeh de onun için içecek.
Hikayeden ziyade müzik seçimleri, renkler, animasyon olarak baya iyi bir yerde duruyor animesi. Hikaye bu satışları hakedecek bir şey sunmasa bile iyi ya.Yok. Hatta Wcı'da bir düşüş yaşamış. :/
https://www.animenewsnetwork.com/news/2018-11-29/top-selling-manga-in-japan-by-series-2018/.140163
Bu da 2019 için.
Arada böyle seriler çıkıyor. O seriyi hiç izlemedim, açıkçası abartıldığı kadar iyi gelmiyor bana. En azından kurgu açısından bunu diyebilirim.
Evet. Animeden sonra patladı zaten satışlar. Öncesinde 160 küsur bölüm manga yayınlanmıştı.Diğer seriyi yapan firma mı?
Sherlock musun be!Zoronum elinde iki içecek var. Diğeri kesin ryuma için. Onun mezarında bir kadeh de onun için içecek.
Niye Alman gibi giydirilmiş acaba kendi Japon.
Kapak resminden alıntı herhalde. O resmin temasıyla alakalıdır.Niye Alman gibi giydirilmiş acaba kendi Japon.
İyi ki doğmuş aslan parçası
İlk başlarda satış artmış insanlarda beklenti artmış tabi dressorosa uzun olunca tekrar bırakmışlarTimeskip atlaması sonrasi sevilmeme sebebi belli ya. Wano ile alakali olduğunu sanmiyorum. Wanonun act 4u MF ile aynı satisi yapar
KnY sebebi animesi tamamen.