Zoro kılıç kullanmaktan başka bir şey bilmiyor, kaptanı için kılıçlarıyla mezar kazsa gözüme girer.Zoro da, Luffy’nin cesedi üzerinde çorba yapar finalde
Zoro kılıç kullanmaktan başka bir şey bilmiyor, kaptanı için kılıçlarıyla mezar kazsa gözüme girer.Zoro da, Luffy’nin cesedi üzerinde çorba yapar finalde
En azından 9 dağ 8 deniz bilmem ne dedikten sonran kafes itmiyor bazı şizofrenler gibi.Haspama bak!! Böyle güçlü biriyle dövüşecek zamanı yokmuş Galiba görüp kaçtığı herkesle ya da boş yumruk salladığı herkesle dövüştüğünü sanıyor. Şizofren galiba bu çocuk
Valla Luffy, Zoro’yu herkesten çok seviyor. Biraz ayrı kaldılar, öldü bildiği Sabo’ya sarıldığı gibi sarıldı Zoro’yaZoro kılıç kullanmaktan başka bir şey bilmiyor, kaptanı için kılıçlarıyla mezar kazsa gözüme girer.
Zoro mu şizforen? Fuji’nin bile kesemediği kafesi kesmesini bekliyorsunuz ya neyse...En azından 9 dağ 8 deniz bilmem ne dedikten sonran kafes itmiyor bazı şizofrenler gibi.
Fujitora'nın bir zorunluluğu yok kafesi yok etmesi için adam hatta kumar oynuyor istersen manga sayfasını atayım sana Fujitora'nın ne denli kafes'e yüklendiğinin birde Zoro'ların ne denli yüklendiğinin o kadar sükse lafı ettikten sonra kafesi itmesi hmm bilemedim.Zoro mu şizforen? Fuji’nin bile kesemediği kafesi kesmesini bekliyorsunuz ya neyse...
Sanji’nin cılız tekmeleriyle ağzı yüzü dağılan Luffy’i savunmak da ne bileyim biraz şov. Zoro yese o tekmeleri kahkaha atar geçerdi.Fujitora'nın bir zorunluluğu yok kafesi yok etmesi için adam hatta kumar oynuyor istersen manga sayfasını atayım sana Fujitora'nın ne denli kafes'e yüklendiğinin birde Zoro'ların ne denli yüklendiğinin o kadar sükse lafı ettikten sonra kafesi itmesi hmm bilemedim.
Bunu çok konuşmuştuk seninle ve burada. Gerçekten o ihtimal arttı bence de.Zamanında; ''Mihawk kendi gücünü kullanmamış olabilir, sadece Yoru'yu serbest bırakmış olma ihtimali var,'' dediğimizde dalga geçilirdi. Enma'dan sonra daha bir inanılır olmuştur herhalde. Tabii ki hala sadece bir ihtimal.
Ya şimdi de Sanji'den mi vuruyorsun Zoro o darbelerin %10'u etmeyecek tırpan'a bayıldı geç bu işleri.Sanji’nin cılız tekmeleriyle ağzı yüzü dağılan Luffy’i savunmak da ne bileyim biraz şov. Zoro yese o tekmeleri kahkaha atar geçerdi.
Ben kaç kere Kılıçları hafife almayın dedim. Mihawk Yorusuz o buz dağını o şekilde kesemezdi dedim. İnanmadınız..Zamanında; ''Mihawk kendi gücünü kullanmamış olabilir, sadece Yoru'yu serbest bırakmış olma ihtimali var,'' dediğimizde dalga geçilirdi. Enma'dan sonra daha bir inanılır olmuştur herhalde. Tabii ki hala sadece bir ihtimal.