Luffy o kadar kişinin karşısına çıktı bir şey demedi ama Mihawk’ı görünceÇaylak aynı savaşta 3 amiral + Sengoku'dan da kaçtı, plot armor.
Luffy o kadar kişinin karşısına çıktı bir şey demedi ama Mihawk’ı görünceÇaylak aynı savaşta 3 amiral + Sengoku'dan da kaçtı, plot armor.
Haspama bak!! Böyle güçlü biriyle dövüşecek zamanı yokmuş Galiba görüp kaçtığı herkesle ya da boş yumruk salladığı herkesle dövüştüğünü sanıyor. Şizofren galiba bu çocukLuffy o kadar kişinin karşısına çıktı bir şey demedi ama Mihawk’ı görünce
HahahahHaspama bak!! Böyle güçlü biriyle dövüşecek zamanı yokmuş Galiba görüp kaçtığı herkesle ya da boş yumruk salladığı herkesle dövüştüğünü sanıyor. Şizofren galiba bu çocuk
“Böyle güçlü biriyle dövüşecek vaktim yok” diyen meczubu mu yazacak tarihSanıyorlar ki beni eğit diye Mihawk gibi bir Vampire secde eden adamın tarihi anlatılacak.:S Ondan olsa olsa fıkra olur.
Ana sırada Kaido varSanıyorlar ki beni eğit diye Mihawk gibi bir Vampire secde eden adamın tarihi anlatılacak.:S Ondan olsa olsa fıkra olur.
Vaktinin değerini bilen adamı yazmış olacaklar.“Böyle güçlü biriyle dövüşecek vaktim yok” diyen meczubu mu yazacak tarih
Hmmmm ilginççç.Sanıyorlar ki beni eğit diye Mihawk gibi bir Vampire secde eden adamın tarihi anlatılacak.:S Ondan olsa olsa fıkra olur.
Elalem milletin cesedi üzerinde çorba yapıyor, Zoro da kılıçlarını sarımsak ile silsin.Hmmmm ilginççç.
Zoro da, Luffy’nin cesedi üzerinde çorba yapar finaldeElalem milletin cesedi üzerinde çorba yapıyor, Zoro da kılıçlarını sarımsak ile silsin.