Reyiz neden her ki ve de yi ayırıyorsun?Neyi tartışıyonuz la?
Önce ki mesajlara gitmişsiniz?
Reyiz neden her ki ve de yi ayırıyorsun?Neyi tartışıyonuz la?
Şu Ennies Lobby mevzusu zoro fetişlerinin korkulu rüyası.Önce Jyaburada meyve vardı ondan yüksek çıktı diyorlardı.Sonra Jyaburanın "meyveyi açsam seni geçerim" lafını koyduk ortaya şimdi de zürafa kurttan büyük daha çok güç vermiştir savına geçmişler ahahhaha.Sanji meyveli ve tekkaili Jyaburayı düz tekmesi ile neredeyse yamultacakken Zoro hasar veremiyor daha rakibine.Sonra Zoro hedödödödö.Şu yazdığın da ciddi misin gerçekten Hahhaha xd
Gaz olmasa eşit şartlar altında olsalar Sanji harcardı Vergo'yu.
3 Zoro 9 kılıç mevzusundan sonra Error vermeye başladı @Yubashiri-samaŞu Ennies Lobby mevzusu zoro fetişlerinin korkulu rüyası.Önce Jyaburada meyve vardı ondan yüksek çıktı diyorlardı.Sonra Jyaburanın "meyveyi açsam seni geçerim" lafını koyduk ortaya şimdi de zürafa kurttan büyük daha çok güç vermiştir savına geçmişler ahahhaha.Sanji meyveli ve tekkaili Jyaburayı düz tekmesi ile neredeyse yamultacakken Zoro hasar veremiyor daha rakibine.Sonra Zoro hedödödödö.
Ki ve de'ler canımı sıkıyor o yüzden.Reyiz neden her ki ve de yi ayırıyorsun?
Smoker’la Law’ın fiziksel olarak yetemediği adamı Sanji harcarmış Kalp mevzusunu boşa karıştırma ikisi Vergo’nun fiziksel hikmetine yetemiyor. Sanji’yi baya kötü döverdi Vergo. Sanji’nin hakisi Law’dan az nasıl indirsin Vergo’yu?Şu yazdığın da ciddi misin gerçekten Hahhaha xd
Gaz olmasa eşit şartlar altında olsalar Sanji harcardı Vergo'yu.
Sir ünvanını Crocodile yalakalıkla mı almıştır diyordum. Malum yalayan köpekleri iyi tanıyor.Neyi tartışıyonuz la?
Yalnız Vergo vs Sanji durumuna katılmıyorum.Vergo Doffynin sağ kolu.Law bile meyvesi sayesinde alabildi adamı.Zoroyu Sanjiyi harcar bana göre.3 Zoro 9 kılıç mevzusundan sonra Error vermeye başladı @Yubashiri-sama
Sanji’yi harcardı o sıralar gibi.Ama şu an zoro ve sanji ikisi de power up aldı şimdi olmaz.Yalnız Vergo vs Sanji durumuna katılmıyorum.Vergo Doffynin sağ kolu.Law bile meyvesi sayesinde alabildi adamı.Zoroyu Sanjiyi harcar bana göre.
Smoker’la Law’ın fiziksel olarak yetemediği adamı Sanji harcarmış Kalp mevzusunu boşa karıştırma ikisi Vergo’nun fiziksel hikmetine yetemiyor. Sanji’yi baya kötü döverdi Vergo. Sanji’nin hakisi Law’dan az nasıl indirsin Vergo’yu?
Sanji daha Dof’u tutamazken Law dakikalarca oyalıyordu. Kalpsiz ya da kalpli Law’ı bu kadar zorlayan adam Sanji’yi çiğ çiğ yerdi.
Zürafa belgesili izlemedin mi hiç? Öyle tatlı sarı gözüktüklerine bakma hiç. Canavar gibi fiziksel güç verdi Kaku’ya.
Sen Dof mu zannettin yalakalık yapip ünvan için 40 takla atacak? Bazi şeyleri görmek için MF bakman yeterli.Sir ünvanını Crocodile yalakalıkla mı almıştır diyordum. Malum yalayan köpekleri iyi tanıyor.