Şu gelinen noktada Luffy'nin yıkımcılarla savaşı ilgi çekmez. Dof, Cracker, Kata ile dövüştü zaten. Gereksiz bölümler okuruz 10 sayıLuffy reyiz g4'suz komutan dövsün de buralar bir şenlensin.
Zoro veya Sanji için yıkımcılar iyi bir adım olur.
Şu gelinen noktada Luffy'nin yıkımcılarla savaşı ilgi çekmez. Dof, Cracker, Kata ile dövüştü zaten. Gereksiz bölümler okuruz 10 sayıLuffy reyiz g4'suz komutan dövsün de buralar bir şenlensin.
Komutanlardan güçlü artık.Küçük bir atışma olabilir de.Luffy aradan birisini çıkarırsa iyi olmaz bence.Artık Zoro ve Sanji'nin de savaşması lazım.Luffy reyiz g4'suz komutan dövsün de buralar bir şenlensin.
@Miyata IchirouŞu gelinen noktada Luffy'nin yıkımcılarla savaşı ilgi çekmez. Dof, Cracker, Kata ile dövüştü zaten. Gereksiz bölümler okuruz 10 sayı
Zoro veya Sanji için yıkımcılar iyi bir adım olur.
Adamda şöyle bir saldırı gücü var şaka mı yapıyorsun cidden?Bir tutan yok.Öyle karşılasa tabii etkilenmezdi bu kadar.Başım ağrıyor bile diyor ben ona bakarım.Etkilemiş yani saldırı demir balon denilen imparatoru.Kata’nın daha fazlasını mı yapabileceğini sanıyorsun.Bence anasına böyle vuruş yapsa bu kadar etkiler mi emin değilim.Haki konusuna gelince forum hala bihaber anlaşılan görünmez hakinin ne olduğu konusunda.Şu an mobildeyim ama konu açacağım.Law ile sıradan bir kaya parçası arasındaki farkı göstereceğim.Artık kimse haki yok demez umarım.
Geçmek basit değil de, gömmek basit gibi.Adamda şöyle bir saldırı gücü var şaka mı yapıyorsun cidden?
Queen'in kafa aynı Chinjao gibi olur şu saldırıları yesin ;
Big Mom, Queen küçük husümetinden ekmek çıkmaz kusura bakma. Queen'in daha farklı şeyler göstermesi lazım Katakuri'den önde olması için, Sanji gibi mekanik takılacaksada zor onuda söyliyim, Katakuri'yi geçmek bu kadar basit değil
Kata Zoro'yu tokat manyağı yapar.King de yapacak zaten.
Alakası yok tek atar..Ne biçim fansın sen :S
King kralı nasıl tek yapacak iyi misin? Mistik olmayan geriye kalan her zoan çöptür. Roronoa Zoro kendine King'den çizme yapar. Wano seviyesi Zoro tek başına King'e Kata'ya birden yeter.Kata Zoro'yu tokat manyağı yapar.King de yapacak zaten.