Olabilir fazla olmuş bence.Hükümet Yonkou larla işbirliğinde olabilir mi?
Olabilir fazla olmuş bence.Hükümet Yonkou larla işbirliğinde olabilir mi?
WB hariç.Olabilir fazla olmuş bence.
O kadar çok övdüğün Bıyık ve adamları yüzünden kaç denizcinin ocağı söndü haberin var mı :/Sana insan diyenin gözü çıksın. Şeytan. İblis.
İşte Kaido kısımlarında güzelleşecek. WB'nin neden Oden'i korumadığını açıklarlar umarım, seriye dair en sevmediğim şey.
Serinin ana felsefesi bunun üzerine kurulu değil, WB dünyaya barış sevgi kardeşlik getirmeye çıkmamış. Tsuki no me gibi planı yok. Dolayısıyla çelişmiyor kendiyle.O kadar çok övdüğün Bıyık ve adamları yüzünden kaç denizcinin ocağı söndü haberin var mı :/
Kaido da barış, sevgi, kardeşlik getirmeye çalışmıyor Yetim kalan denizci çocuklarının hesabını versinler önce bıyık ve adamları. Gömecekseniz hepsini gömün :/Serinin ana felsefesi bunun üzerine kurulu değik, WB dünyaya barış sevgi kardeşlik getirmeye çıkmamış. Tsuki no me gibi planı yok. Dolayısıyla çelişmiyor kendiyle.
Dünya hükümetine bağlı olmak yerine devrim ordusunun bir bireyi olabilirler kardeşlik istiyorlarsa. Adamlar geylere travestilere yetimlere kucak açıyor. Dragon böyle adam.
Egzotik, tuhaf davranisli, renkli giyinen kim varsa kaliteli kötü deniyor ha. Iki sarı pembe görünce otomatik kaliteli ilan ediliyor. Moria daha kaliteliydiDof daha basarili bir tasarim. Ona bu kadar iltifat yok. Kaido dengesiz Big Mom vol 2.
Beyaz Bıyık'ın beslediği adadakilerin hesabını denizciler verebilecek mi?Kaido da barış, sevgi, kardeşlik getirmeye çalışmıyor Yetim kalan denizci çocuklarının hesabını versinler önce bıyık ve adamları. Gömecekseniz hepsini gömün :/
WB kendini ve adamlarını kahraman olarak tanitmiyor ders kitaplarinda.Kaido da barış, sevgi, kardeşlik getirmeye çalışmıyor Yetim kalan denizci çocuklarının hesabını versinler önce bıyık ve adamları. Gömecekseniz hepsini gömün :/
Kaido öyle bir şey demedi hiç Orochinin söylemiKaido Wano halkina refah getirdigini iddia ediyor Orochi ile.
:lolifacepalm:Egzotik, tuhaf davranisli, renkli giyinen kim varsa kaliteli kötü deniyor ha. Iki sarı pembe görünce otomatik kaliteli ilan ediliyor. Moria daha kaliteliydi
Kaido pembe kürk giyse, cins cins yuruse dünyanın en iyi villaini ilan ediceniz