Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] Genel Tartışma

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Mevzu iki saldırıya dayanamayıp giden hakinin 6binlik benzini içen bir motor gibi haki içen g4 formuna geçebilmesi ve o hayvan gibi saldırıyı vurabilmesi.İrade mi ? Iıh yemez.
Lambalar bazen yanmıyorken aşırı yükleme yapıp patlayabiliyor. Dof'a denk gelmiş şansına.:D Vallaha sahne net. Luffy'nin yarı gidik gelik hakisiyle düz halinde Dof'un uyanış saldırılarına dayanabildiğini gördük resmen.

Lambalar bazen yanmıyorken aşırı yükleme yapıp patlayabiliyor. Dof'a denk gelmiş şansına.:D Vallaha sahne net. Luffy'nin yarı gidik gelik hakisiyle düz halinde Dof'un uyanış saldırılarına dayanabildiğini gördük resmen.
Uyanış saldırılarını etkin yapan şey çok güçlü olması değil sürekli olması zaten.Nereden geleceğini bilmediğin onlarca saldırı yiyebilirsin.Eğer dayanamasa delik deşik olurdu.Öyle bir şeyin olma şansı yok zaten.

Uyanış saldırılarını etkin yapan şey çok güçlü olması değil sürekli olması zaten.Nereden geleceğini bilmediğin onlarca saldırı yiyebilirsin.Eğer dayanamasa delik deşik olurdu.Öyle bir şeyin olma şansı yok zaten.
Eskiden bana daha güçlü geliyordu o saldırılar ama dediğin gibi tehlikeli olan yanı çok olması. Yine de Luffy'nin b.hakisi varken hepsini durdurabildiğini bilmiyordum, renkli sahnelerde çok net belli oluyormuş bu.

Katakuri cidden farklı seviyede Dof'a oranla. B.hakisi net Luffy'den üstündü adamın.

Eskiden bana daha güçlü geliyordu o saldırılar ama dediğin gibi tehlikeli olan yanı çok olması. Yine de Luffy'nin b.hakisi varken hepsini durdurabildiğini bilmiyordum, renkli sahnelerde çok net belli oluyormuş bu.

Katakuri cidden farklı seviyede Dof'a oranla. B.hakisi net Luffy'den üstündü adamın.
Bence de üstündü ama mevzu saf b.hakide bitmiyor.Katakurinin sert moçi tekniği de baya bi sertlik ekliyor ki eli acıdı Luffynin.Bu aynı krakerin bisküvisine haki basması gibiydi.Zaten çok sert olan bir şeye ek haki basınca ortaya baya baya büyük bir engel çıkıyor.O bisküviler g4e direniyordu.

Bu konuyla ilgili bir başlık açılmış mı bilmiyorum direk buraya yazıyorum. Alabasta Krallığındaki isyancılar neden Dragon tarafından desteklenmedi fikri olan var mı? Nedenini bilen yazsın
Dostum anlamadım dediğini biraz aç

Burada da Dragon hakkında konuşuyorlar Reverie'de
Dragon'un hangi krallıkları, ülkeleri ele geçirdiğini biliyor muyuz :S ama genel olarak yozlaşmış olanlardır diyebiliriz. Zamanında dünya hükümetine destek vermeyen Nefertari ailesini neden indirmek istesin :S Neyse. Ayrıca Nefertarilerin burada bulunma nedeni hükümete destek vermek değil, diğer krallıklarla bi araya gelip konferansa katılmak, bilgi alışverişi ve toplu hareket etmek için kararlar almak.

Bu lordluk kalktı acaba denizciler yakalamış mıdır lordları.

Yoksa denizci kıyımı mı olmuştur.

Dragon'un hangi krallıkları, ülkeleri ele geçirdiğini biliyor muyuz :S ama genel olarak yozlaşmış olanlardır diyebiliriz. Zamanında dünya hükümetine destek vermeyen Nefertari ailesini neden indirmek istesin :S Neyse. Ayrıca Nefertarilerin burada bulunma nedeni hükümete destek vermek değil, diğer krallıklarla bi araya gelip konferansa katılmak, bilgi alışverişi ve toplu hareket etmek için kararlar almak.
Zamanında destek vermeyen? Alabasta en baştan beri DH'ye üye değil miy yav?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 18)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık