Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] Genel Tartışma

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu IM 'in sakladığı devasa hasır şapka seride ki en gizemli olay bence.

O kadar ki elindeki posterlere baktıktan sonra şapkanın yanına gitme ihtiyacı duyuyor, anılar veya efsaneler.

Luffy adlı velet çok şeyi değiştirecek. WB'in dediği gibi tüm tarihin ağırlığını sırtına yükleyecek, emniyete haber salın kimse emniyette değil.

Manga'yı renkli okumak cidden çok daha farklı oluyormuş. Savaşı ve söylenilen sözlerin altı daha iyi bir doluyor.

Burda Doflamingo, Luffy'e '' En iyi ihtimalde, hakin zar zor geri gelmiştir'' diyor, sonra da '' Ayakta kalmak için yapabileceğin her şey bu, öyle değil mi '' diye de ekliyor.

Sonra Luffy aynısı '' senin için de geçerli'' diyor.

Sonrasında sıradaki sahneye geçiyoruz.

Burada en üst panelde Luffy'nin b.hakisi ile Dof'un uyanış delme saldırılarını durdurabildiğini görüyoruz. Kırmızı çarpma efekti kullanılmış. Hepsini durdurabilmiş.

Sonraki sahnede Doflamingo, Luffy'i delmeyi başarabiliyor ve ''Hakin cidden geri geldi mi ? '' şeklinde Luffy'e laf sokmaya çalışıyor. Orta panelde Luffy'nin b.hakisinin gittiğini görüyoruz. B.hakisi gidince Doflamingo delmeyi başarmış. Burdan Luffy'nin hakisinin zorlukla geri geldiğini zaten anlıyoruz. Aynen bitmekte olan bir lambada ışıkların gidip gelmesi gibi.

@Master of Puppets

@Millennium Wizard

Son düzenleme:
Hükümete direk ulaşabilecek yetkili birisi Flevance'de barınıyordu o zaman. Babası da bunu bildiği için oraya gidip o telefonla aradığında karşı taraf telefonu açtı.

Peki sence niye D. adının gizlenmesini istedi. Tekrar geçmişine dönülmeyeceği için bana da bir şey çıkmaz gibi geliyor da bir aile bu adını gizle diyorsa sebebi olmalı.
Ada hükümeti/yönetimi işte. Gerçi sanırım krallıkla yönetiliyormuş ama belki angarya işleri yapan başka bir birim vardır.
Ya da direk kral taifesinin gerisinde bıraktığı denden mushidir bu.
Ya da belki doktor, bildiği başka insanlara yalvar yakar uygun insanlara ulaşıp hükümetin numarasını öğrenmiştir. Bu da mümkün tabi.

Diğer konu ise garip evet. İlk defa bir D'nin gizlendiğini öğreniyoruz. Doğu mavide özgürce yaşayan D.'ler, çekinmeden marine'e bile girebiliyorlarken kuzey maviden bir ailenin (belki biz görmedik ama oradaki bütün D.'ler böyledir) bu ismi gizlediğini öğrendik. Kafamı kurcalayan iki şey var.
Asıl isim Trafalgar D. ise D.'yi saklasan bile tanınır, saklamak niye o zaman?
Diğer şey de Water ismi. Niye iki soyad?

Acaba Trafalgar uydurma bir soyad mı? Yani asıl isim Water D. Olabilir mi?
Water D. gizlenmek için Trafalgar ismi türetilmiştir ama aile arasında D de Water de taşınmıştır falan.

Naminin ailesini çok merak etmeye başladım. Karşımıza çıkar mangada inş. Sakuranınkiler gibi olsun yine kabülüm. Ama o nojikonun kucağında çıkma olayına hiç inanmadım.Zoro wanolu zaten :p. Franky'ninki shanksın tayfasındaki adam ona inanıyorum.

Manga'yı renkli okumak cidden çok daha farklı oluyormuş. Savaşı ve söylenilen sözlerin altı daha iyi bir doluyor.

Burda Doflamingo, Luffy'e '' En iyi ihtimalde, hakin zar zor geri gelmiştir'' diyor, sonra da '' Ayakta kalmak için yapabileceğin her şey bu, öyle değil mi '' diye de ekliyor.

Burada en üst panelde Luffy'nin b.hakisi ile Dof'un uyanış delme saldırılarını durdurabildiğini görüyoruz. Kırmızı çarpma efekti kullanılmış. Hepsini durdurabilmiş.

Sonraki sahnede Doflamingo, Luffy'i delmeyi başarabiliyor ve ''Hakin cidden geri geldi mi ? '' şeklinde Luffy'e laf sokmaya çalışıyor. Orta panelde Luffy'nin b.hakisinin gittiğini görüyoruz. B.hakisi gidince Doflamingo delmeyi başarmış. Burdan Luffy'nin hakisinin zorlukla geri geldiğini zaten anlıyoruz. Aynen bitmekte olan bir lambada ışıkların gidip gelmesi gibi.

@Master of Puppets

@Millennium Wizard
Dof'un silahlanma hakisi cidden zayıfmış. :/

Bu konuyla ilgili bir başlık açılmış mı bilmiyorum direk buraya yazıyorum. Alabasta Krallığındaki isyancılar neden Dragon tarafından desteklenmedi fikri olan var mı? Nedenini bilen yazsın

@Master of Puppets

@Millennium Wizard
Ona rağmen yakıtı haki olan g4e geçip King Kong Gun gibi bir saldırı yapabildi.Çok ilginç.

Ona rağmen yakıtı haki olan g4e geçip King Kong Gun gibi bir saldırı yapabildi.Çok ilginç.
Tekniği yapar yapmaz, formun bozulup g4'den çıkmış olması bunu kanıtlıyor zaten.

Ayrıca üstte de gördüğümüz gibi engellediği saldırıları kırmızı çarpma olarak lanse etmişler. Hakisi gittiği sıra saldırılar delmiş. Yani hakisi olsa o saldırıları engellemeye devam ederdi anlamı çıkıyor. Ben bu sahneyi böyle hatırlamıyordum. Bugün bir okurken denk geldim renkliden.

@William cutting

Harbi harbi Bellamy'nin nihai saldırısı daha güçlü gibi duruyor , Dof'un bazı delme saldırılarından.:D

Tekniği yapar yapmaz, formun bozulup g4'den çıkmış olması bunu kanıtlıyor zaten.

Ayrıca üstte de gördüğümüz gibi engellediği saldırıları kırmızı çarpma olarak lanse etmişler. Hakisi gittiği sıra saldırılar delmiş. Yani hakisi olsa o saldırıları engellemeye devam ederdi anlamı çıkıyor. Ben bu sahneyi böyle hatırlamıyordum. Bugün bir okurken denk geldim renkliden.

@William cutting

Harbi harbi Bellamy'nin nihai saldırısı daha güçlü gibi duruyor , Dof'un bazı delme saldırılarından.:D
Mevzu iki saldırıya dayanamayıp giden hakinin 6binlik benzini içen bir motor gibi haki içen g4 formuna geçebilmesi ve o hayvan gibi saldırıyı vurabilmesi.İrade mi ? Iıh yemez.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 20)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık