Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] Genel Tartışma

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Jinbei'nin Big Mom'dan önce Wano'ya gelmesi lazımdı, herif Balık adam ama Big Mom Wano'ya geldi ama Jinbei halen gelmedi! Jinbei nerede ne yapıyor? Şu Jinbei üzerine bir yorum yapın arkadaşlar. Yakalanmış olma ihtimali var mı? Yakalanmadıysa bunca zamandır ne yapıyor olabilir?
Gelir yakında bizim tayfanın müttefikleriyle birlikte, Oven dışı hiç biri tehdit oluşturmuyordu orada. Onun da çaresine bakılmıştır. Wanoya gelen kişiler arasında yoktu Oven.

Bm varmadan tüymüştür balıkadamlar.

Çok aklı başında güzel konuşmuş denirdi :artiz:

Luffy hayatı için kaçtığında aklı başında çocuk.
luffy saçma sapan bir şeyden hayatını riske attığında, süper kaptan.
Luffy tayfasına davet ettiği adamı ölüme terk ettiğinde, tayfasını dinleyen kaptan.
Luffy tayfasından birinin kararını dinlemeyip ısrar edince, büyük kurtarıcı xD

Ümmet yetişemiyor dönüşlere :oleyo2:
Luffy fanı olarak bazen bende anlamlandıramam bu şekilde ifade etmesemde.

Dün @traokun ile yaptığımız tartışmada Law'ın meyvesini 25 meyve olsa son sıraya koyardım demiştim. Sayıyı biraz salladım ama bakalım gerçekten Top 25 listem ne olurmuş.
  1. Gura gura
  2. Goro goro
  3. Fuwa fuwa
  4. Zushi zushi
  5. Ryokugyu'nun meyve
  6. Pika pika
  7. Magu magu
  8. Hie hie
  9. Yami yami
  10. Hito hito/Daibutsu
  11. Suna suna
  12. Doku doku
  13. Diamond(Jozu)
  14. Nikyu nikyu
  15. İto ito
  16. Mera mera
  17. Tori tori/Phoenix
  18. Kage Kage
  19. Bisu Bisu
  20. Mochi mochi
  21. Soru soru
  22. Ryu Ryu/Pteranodon
  23. Dragon(Kaido)
  24. Gas gas(Ceasar)
  25. Noro noro(Foxy)
Seri sonuna kadar ope ope'den iyi 4-5 meyve daha eklenir buraya. Eminim. Hiçbir şekilde ilk 25'e giremeyecek bir meyve; sorsan Top 10! Ayıp.

Son düzenleme:
Dün @traokun ile yaptığımız tartışmada Law'ın meyvesini 25 meyve olsa son sıraya koyardım demiştim. Sayıyı biraz salladım ama bakalım gerçekten Top 25 listem ne olurmuş.
  1. Gura gura
  2. Goro goro
  3. Fuwa fuwa
  4. Fujitora'nın meyve(ismi hala açıklanmadı diye biliyorum)
  5. Ryokugyu'nun meyve
  6. Pika pika
  7. Magu magu
  8. Hie hie
  9. Yami yami
  10. Hito hito/Daibutsu
  11. Suna suna
  12. Doku doku
  13. Diamond(Jozu)
  14. Nikyu nikyu
  15. İto ito
  16. Mera mera
  17. Tori tori/Phoenix
  18. Kage Kage
  19. Bisu Bisu
  20. Mochi mochi
  21. Soru soru
  22. Ryu Ryu/Pteranodon
  23. Dragon(Kaido)
  24. Gas gas(Ceasar)
  25. Noro noro(Foxy)
Seri sonuna kadar ope ope'den iyi 4-5 meyve daha eklenir buraya. Eminim. Hiçbir şekilde ilk 25'e giremeyecek bir meyve; sorsan Top 10! Ayıp.
Sana göre. Oysa seride öyle mi bilenler peşinden koşuyor. :hıh::hıh:

Meyvenin değerli olmasının sebebi ölümsüzlük veriyor olması.
Dövüşe hiç uygun bir meyve değil. Oldukça zararsız ve aslında eğlenceli.
Law bu kadar uğraşa uğraşa anca Injection Shot, Counter Shock ve Gamma Knife'ı çıkarmış ama bir başkası bu kadarını bile çıkaramayabilirdi.
Anca oyun oynanır ope ope no mi ile. İnsan kes, yapboz yap, ruh değiştir, yakalamacılık oyna, aradığın bir şey varsa scan yap falan.
Bir de kullanım kısıtı var.

Law'un o meyveyle bu kadar dövüşebilmesi bile iyi bir şey.

Meyvenin değerli olmasının sebebi ölümsüzlük veriyor olması.
Dövüşe hiç uygun bir meyve değil. Oldukça zararsız ve aslında eğlenceli.
Law bu kadar uğraşa uğraşa anca Injection Shot, Counter Shock ve Gamma Knife'ı çıkarmış ama bir başkası bu kadarını bile çıkaramayabilirdi.
Anca oyun oynanır ope ope no mi ile. İnsan kes, yapboz yap, ruh değiştir, yakalamacılık oyna, aradığın bir şey varsa scan yap falan.
Bir de kullanım kısıtı var.

Law'un o meyveyle bu kadar dövüşebilmesi bile iyi bir şey.
Orası öyle en azından bir özellik vermişte meyve kıymete binmiş. :hhh:
PH çocukları Law kesince "eğlendik." diyorlardı. :hhh:

Aslında çok şeyler yapılır da işte. İştesi E.Oda. :artiz:

Zushi Zushi no Mi. Yaziyim dedim.

Law eğer Sasuke gibi kullasa bence baya güçlü meyve. Shanksin elinde en güçlü bile yapabilir Shanksi
Ooo açıklanmış güzel. Tahmin edildiği gibi yerçekimi miymiş meali ?

Dövüş için çok dezavantajlı.

Ölümsüzlük vermesi sebebiyle koşuyorlar. Yoksa kara kaşına kara gözüne değil. Dövüş için çok kabiliyetli r meyve olduğu için hiç değil. Yukarıda saydığım meyvelerin hepsi dövüş için çok daha kaliteli ve uygun meyveler.

Ooo açıklanmış güzel. Tahmin edildiği gibi yerçekimi miymiş meali ?

Dövüş için çok dezavantajlı.

Ölümsüzlük vermesi sebebiyle koşuyorlar. Yoksa kara kaşına kara gözüne değil. Dövüş için çok kabiliyetli r meyve olduğu için hiç değil. Yukarıda saydığım meyvelerin hepsi dövüş için çok daha kaliteli ve uygun meyveler.
Yok be hakkını ver dns. 5 milyarlık meyve diyince bile az para diye dalga geçildi parayı verenlerle.Ayrıca Doflamingo ruhları bile değiştirebiliyorsun diye övdü meyveyi.Orada meyveye direk övgü var ölümsüzlük yüzünden çok süper demek istemiyor.Paramecialarda daha güçlü deprem gibi meyveler var ama bunun gibi tehlikeli meyve yok.Kalp alıyor,gamma atıyor yıldırım çakıyor falan.Bir parmağında on marifet meyvesi.Ömründen verip yetenekleri kullanma olayı da cabası g2 gibi.Zaten ölümsüz yapınca birini o yüzden meyve sahibinin öldüğünü düşünüyorum.

En tehlikelisi ise yer değiştirme olayı.Red hawk ve gamma bu dümenle başarıya ulaştı.İmparatorlar harici bu oyuna gelip de etkilenmeyecek adam yok bana göre yanında güçlü birisi daha olursa.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 18)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık