Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] Genel Tartışma

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Youtube'da bir videoda olası yeni tayfa üyeleriyle ilgili bir video izledim. Yarısından çoğu mantıksız olasılıklar olsa da özellikle en sonda ortaya attığı teoriden sebep sevdim videoyu.
Şahsen ikna oldum.

10. Üye eski düşmanlardan biri olacakmış sanırım. Onunla ilgili az sonra konuşayım. Bunun için iki olasılık var. Biri Bon-chan, ki bence kesin gelmeli. Diğeri Ceasar. Hani gelsin istemem ama güzel bir noktaya parmak bastı arkadaş. Tayfada hiç logia yok. Eski düşman kontenjanından Bon-chan'ı alsak bile mutlaka bir logia da gelmeli bence.

11. Vivi.

12. Sondaki teoriye göre hayatta kalmış olan Pedro. :at:

Eğer 10. Üye Bonchan olursa, bir de logia lazım. Yani olası 13. Üye bir logia.
Bu video mu?
Yoksa bu mu

Çok aklı başında güzel konuşmuş denirdi :artiz:

Luffy hayatı için kaçtığında aklı başında çocuk.
luffy saçma sapan bir şeyden hayatını riske attığında, süper kaptan.
Luffy tayfasına davet ettiği adamı ölüme terk ettiğinde, tayfasını dinleyen kaptan.
Luffy tayfasından birinin kararını dinlemeyip ısrar edince, büyük kurtarıcı xD

Ümmet yetişemiyor dönüşlere :oleyo2:
Luffy'nin üç kararından ikisini aklı başında olan her adam yargılar zaten. Şımarıklıkları sinir bozuyordu hapise düşene kadar. Dövüş dışında ciddi değildi ki adam. Başka da bi sıkıntım yok luffyle

Selamlar, bu ara seriye dair aklımda olan iki tane olasılığı sizinle paylaşmak istiyorum.Bildiğinizi gibi wanoda iş çığrından çıktı.

Birinci olasılık acaba BB wanoya gelip bizimkilere ittifak kurmak isteyebilir mi? Yani bana olcak şey gibi gelmiyor ama en kötü jenarasyonun bütün adamları adada ve karşılarında iki tane yonkou var.

İkinci bir olasılıkta acaba Wanoda Kaidou'nun üstünde biri daha mı var? İki yonkounun hemen ittifak olması bu kişinin isteğinden dolayı olabilir mi..Oda'nın "lurking legend" gelecek diye röportaj verdiğini düşününce , onun dışında Shanksin goroseilere gidip bir korsandan bahsetmesi (aynı shanks kendi başına marineforddan önce kaidoyu durdurmayı başarmıştı).Son olarak aşağıdaki karede hawkingin wanoyu gölgelerden birinin yönettiğini söylemesi....

http://tortuga-ceviri.com/okuma/read/one-piece/tr/91/913/page/3

Selamlar, bu ara seriye dair aklımda olan iki tane olasılığı sizinle paylaşmak istiyorum.Bildiğinizi gibi wanoda iş çığrından çıktı.

Birinci olasılık acaba BB wanoya gelip bizimkilere ittifak kurmak isteyebilir mi? Yani bana olcak şey gibi gelmiyor ama en kötü jenarasyonun bütün adamları adada ve karşılarında iki tane yonkou var.

İkinci bir olasılıkta acaba Wanoda Kaidou'nun üstünde biri daha mı var? İki yonkounun hemen ittifak olması bu kişinin isteğinden dolayı olabilir mi..Oda'nın "lurking legend" gelecek diye röportaj verdiğini düşününce , onun dışında Shanksin goroseilere gidip bir korsandan bahsetmesi (aynı shanks kendi başına marineforddan önce kaidoyu durdurmayı başarmıştı).Son olarak aşağıdaki karede hawkingin wanoyu gölgelerden birinin yönettiğini söylemesi....

Bu saniyeden sonra oda'nın yeni karakterleri sınırlı çıkaracağını düşünüyorum. Çünkü çok fazla eksik parça var ve '5-6 yıla bitirecekmiş'. Zaten bir dünya hükumeti, BB, ne olduğu belirsiz imu vs. var. Ya adam birleştirici bir parça rolünü üstlenip bilinmeyen gizemler çorap söküğü gibi ardı ardına gelecek ya da adam güçsüz çıkacak ki wano son bulsun da elbaf gibi arclara zaman kalsın.
Olmasını isterim elbet.

O gölge işini Kaido için söyledi sanki.

Jinbei'nin Big Mom'dan önce Wano'ya gelmesi lazımdı, herif Balık adam ama Big Mom Wano'ya geldi ama Jinbei halen gelmedi! Jinbei nerede ne yapıyor? Şu Jinbei üzerine bir yorum yapın arkadaşlar. Yakalanmış olma ihtimali var mı? Yakalanmadıysa bunca zamandır ne yapıyor olabilir?

Jinbei'nin Big Mom'dan önce Wano'ya gelmesi lazımdı, herif Balık adam ama Big Mom Wano'ya geldi ama Jinbei halen gelmedi! Jinbei nerede ne yapıyor? Şu Jinbei üzerine bir yorum yapın arkadaşlar. Yakalanmış olma ihtimali var mı? Yakalanmadıysa bunca zamandır ne yapıyor olabilir?

Bence Mom yakalamaz onu. Gördüğü yerde öldürürdü. Jinbe bu zamana kadar gelmediyse müttefik bulma peşinde diye düşünüyorum. En güzel geri dönüşü böyle olur.

Ama bu seferde şu takılıyor aklıma. Jinbe, Mom'ın Wano'ya gideceğini biliyordur. Müttefik bulmak için hala gelmediyse düşünemiyor mu 2 yonkou ile adada bizimkiler ne yapar diye? Hele ki Luffy'i de tanıyor, bodoslama dalar her şeye. :oops:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 25)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık