Eski ve yeni ortaya karışık Schibukai güç sıralaması:
1-)Dracule Mihawk. Net.Tartışmaya kapalı.
2-)Edward Weewil. 1v1 de aptallığı yüzünden doflamingo ya kaybedebilir ancak daha tam potansiyeli görmedik. Ümitliyim bu karakterden
3-)Donquixote Doflamingo. ito ito no mi+awakening +haoshoku hakisi yeter bile. Savaş anında zeki olduğunu biliyoruz zaten. Ama weevil ile belki yerleri değişebilir o konuda emin değilim.
4-)Trafalgar D. Water Law. Uzun bir süredir göz önünde olan ve belkide olacak bir karakter. Hakkındaki her şeyi ezberledik zaten
. Meyvesi sayesinde ve savaştaki pratik zekası ile 4.olabilir.
5-)Boa Hancock. Fiziksel temas ile dokunduğunu taşa dönüştüren bir meyvesi var.3 tip hakiye sahip. Timeskip öncesi pacifistaların her birine tek tekme atması yetti. Underrated bir karakter.2 yıl sonra daha da güçlenmiştir. Timeskip sonrası law kadar güçlü olacağını düşünüyorum.
6-)Bartolomew Kuma.değiştirebiliriz. 2 yıl sonrası hakkımda bir şey bilmiyoruz. Hakisi olduğunu tahmin ederek zaman atlaması öncesi haliyle dikkate alırsak sıralaması bu bölgede takılır.Oars jr. 'ı ursus shock ile yıkmıştı. Ama dediğim gibi şu anlık sıralama yapması zor oldu benim için.
7-)Jinbe. Balıkadam karatesinin uzmanı. Meyvesiz.Tecrübeli. Keşke daha çok şey gösterse. Şimdilik buradadır. Bunu da Kuma ile değiştirebiliriz en fazla.
8)
Crocodile. Logia kullanıcısı. Marineford'da show yapmıştır. Lvl6 mahkum olmuştur. Uyanış yapabilecek karakterlerden biri. Şimdilik böyle diyelim.
9-)Gecko Moria. Kaido ile vs atıp Marineford'da 2 üstteki arkadaştan dayak yemiştir. Meyvesini mükemmel kullanır. O meyveyle daha iyisi yapılamaz bence.Buna rağmen sonuncu olabilir listede.
Çok fazla değiştirebiliriz dediğimin farkındayım ama benim de aklımda net bir şey olmamakla birlikte olabileceklere açık kapı bırakmak istedim. Aklımdaki ise şimdilik aynen bu sıralama. Öyle işte