Mümkün değil.Linlin canına okur kepçük ağızın.O aptal karı bi cacık yapamaz.Kizaru eğlene eğlene döver onu.
Mümkün değil.Linlin canına okur kepçük ağızın.O aptal karı bi cacık yapamaz.Kizaru eğlene eğlene döver onu.
Hoşuna gitmediyse şikayet et.Pozitif ayrımcılığınızdan gına geldi zaten.Şu üslubuna bir dikkat et. Karı filan hayırdır?
Hiç sanmıyorum hacı ya.Bm güçlü eyvallah da Kizaru tokatlasa ne oluyor lan demem yani.Bu biraz da Bm kaynaklı.Mümkün değil.Linlin canına okur kepçük ağızın.
Moruk BM eziklemesinin çoktan bitmesi lazım diye düşünüyorum ben.Kadın yanına Kata,Cracker,Snack almadan Kaido'yu basıyor,Kaido'yla eşit kapışıyor.Queen'i korkudan ölü taklidi yapmaya zorluyor daha darbe vurmamış halinde bile Bu kadın açık ve net Kaido dengi birisi.Kizaru'ya falan yenilemez yani.Akainu bile yenemez bana göre Linlin'i.Hiç sanmıyorum hacı ya.Bm güçlü eyvallah da Kizaru tokatlasa ne oluyor lan demem yani.Bu biraz da Bm kaynaklı.
Benim görüşüme göre biliyorsun ki bunlar aynı ligin adamları.Aynı ligin adamlarının kapışmasında aptallık biraz etki eder bence dövüşeMoruk BM eziklemesinin çoktan bitmesi lazım diye düşünüyorum ben.Kadın yanına Kata,Cracker,Snack almadan Kaido'yu basıyor,Kaido'yla eşit kapışıyor.Queen'i korkudan ölü taklidi yapmaya zorluyor daha darbe vurmamış halinde bile Bu kadın açık ve net Kaido dengi birisi.Kizaru'ya falan yenilemez yani.Akainu bile yenemez bana göre Linlin'i.
Karnı tok linlin yenilmezBenim görüşüme göre biliyorsun ki bunlar aynı ligin adamları.Aynı ligin adamlarının kapışmasında aptallık biraz etki eder bence dövüşe
Fark etmez ki.5 saate acıkır erimeye başlar o.Kizaru sadece sağa sola ışınlansa karı kendi kendini bitirecek zaten.Easy winKarnı tok linlin yenilmez
Kadın Kaido'yla 1 gün boyunca dövüşüyor yahu ne 5 saati Ki amiralleri yonkolara eşit görmediğim için dövüş bana göre 1 gün bile sürmezFark etmez ki.5 saate acıkır erimeye başlar o.Kizaru sadece sağa sola ışınlansa karı kendi kendini bitirecek zaten.Easy win