Bir çeşit büyü yaptı denmişti.Belki de Bonney'nin meyvesi vardı :/
Dahası hamileliği gösterildiğinde sancıları oluyor ve "şimdi değil" diyordu.
Yani benim hatırladığım böyleydi.
Bir çeşit büyü yaptı denmişti.Belki de Bonney'nin meyvesi vardı :/
Meyve yediği bilinmiyorsa denilebilir.Bir çeşit büyü yaptı denmişti.
Dahası hamileliği gösterildiğinde sancıları oluyor ve "şimdi değil" diyordu.
Yani benim hatırladığım böyleydi.
Ben öleceğine inanmıyorum.Buna lawın son sahneleri diyen de var daha yeni başlıyor diyen de. Ölecek mi acaba? @traokun
Yanında Garp vardı la. Bilmese bile anlardı herhalde.Meyve yediği bilinmiyorsa denilebilir.
Sadece iki kişi 5i geçti denmiyor, Roger en yüksek korsan ödülüne sahip deniyor. Xebec'in de 5.4 milyar olmasına bir engel yok.
Ayrıca çok abartıyorsun. Sana göre 4.6 milyar ödüllü Kaido ile 5 milyar ödüllü wb arasında uçurum var sanırım. Kafana göre de seviye çiziyorsun yine hiçbir veriye dayanmadan.
Veriye dayanarak konuşursak; Xebec için Roger'ın karşılaştığı en güçlü rakip ifadesi kullanıldı. Roger ile wb de rakipti. Bu da wb en güçlü zamanında bile Xebec kadar olamamış demek oluyor. Yani gördüğün gibi o dönemin seviyesi gayet yüksek olabiliyormuş günümüzden. Hem altı üstü 40 yıl öncesinin ne kadar farkı olabilir bugünden güç olarak. 400 yıl öncesiymiş gibi değerlendiriyorsun.
Değil ama aralarında yine de hatrı sayılır fark olduğu malum. Shanks ile Beckman arasında bile.Her tayfanın Kaptan-Sağ kol güç dengesi aynı değil demiştik. Shanks'ın tayfası tam da tahmin ettiğimiz gibi çıkacak sanki. Beckman'ı 2 milyar civarı bekliyorum.
Beckmann ödülde Kata'yı ikiye katlayacak 2 milyar 114 milyon 600 beri.Değil ama aralarında yine de hatrı sayılır fark olduğu malum. Shanks ile Beckman arasında bile.
Beckman'dan hep bir atak bekliyordum zaten. Ama dediğin kadar olmaz gibi ödülü.Beckmann ödülde Kata'yı ikiye katlayacak 2 milyar 114 milyon 600 beri.
Bence genç Shanks diye tahmin ediyorum 4 milyardan aşağısı kurtarmaz.Beckman'dan hep bir atak bekliyordum zaten. Ama dediğin kadar olmaz gibi ödülü.
Bu arada Rayleigh'nin ödülü de merak konusu. 2.5 çıkar mı aceba?
Benim söylemek istediğim Rayleigh'in o sözünün, yaptığı güç sıralamasını bence çürütmemesi. Yoksa söyler söylemez ben onu bilemem.Rayleigh Dof ve Magellan'dan zayıf olan bir adam için böyle bir tabir kullanamaz işte.Ki mevzu o değil zaten burdaki arkadaş daha öyle bir manga panelinin var olduğundan bile habersiz.