Big Mom demeni beklerdim, şaşırdım.Gelip King'e tek atsa da şenlensek.
Big Mom demeni beklerdim, şaşırdım.Gelip King'e tek atsa da şenlensek.
Yok yav Beckman dan dolayı demedim. Kizaru'ya güçsüz de demiyorum yanlış anlama. Sadece bir gün dayak yese de görsek diyorumBeckman'ı trollemesine fazla takılıyorsunuz. Adam en iyiler savaşını eli şeyinde bitirdi daha napsın?
Rüyasında bile tek atamaz King'e Kizaru.Yense bile yüksek zorlukta anca yener.Gelip King'e tek atsa da şenlensek.
Anladım. Yiyebilir belli olmaz, Dragon ve Mihowk sama'nın bile patlama ihtimali var, Kizaru-kun kim ki?Yok yav Beckman dan dolayı demedim. Kizaru'ya güçsüz de demiyorum yanlış anlama. Sadece bir gün dayak yese de görsek diyorum
Artık öyle bir senaryo olmaz ama ya. Bir şeylerin değiştiğini gösterir bize Oda.Yahu tek lafın gelişi.Şu mermi gibi ışın yağdırdığı saldırıyı bi çaksa novalar mefta zaten.Tek saldırı yaptığı için tek atar işte
İlla dayak yemesine gerek yok.Denizcileri dövdürmez Oda.En kötü bizimkiler döver. Yoksa Saka-Kizaru nasıl düşecekler? İllaki birileri patlatacak.
Kizaru gitsin Supernova teklesin ama artık onu da teke tek olmadığı sürece yapamaz
Mihawk sama asla patlamaz. Ama patlatır o ayrıAnladım. Yiyebilir belli olmaz, Dragon ve Mihowk sama'nın bile patlama ihtimali var, Kizaru-kun kim ki?
Valla Kaido Luffye pek bir şeyin değişmiş olup olmadığına bakmadan tek attıArtık öyle bir senaryo olmaz ama ya. Bir şeylerin değiştiğini gösterir bize Oda.
Muhteşem dövüşlere girdi xd Hile hurda ile kaçamak dövüştü. Adam gibi çıkıp vuruşacaktı!Beckman'ı trollemesine fazla takılıyorsunuz. Adam en iyiler savaşını eli şeyinde bitirdi daha napsın?
Aslında güzel bir dövüş görsek, o opening gibi bizimkilerle iyi olurdu.İlla dayak yemesine gerek yok.Denizcileri dövdürmez Oda.