Yep. Kaku'nun seslendirmenini vermişler tayşo-san'a.O da ölmüştü değil mi?
Yep. Kaku'nun seslendirmenini vermişler tayşo-san'a.O da ölmüştü değil mi?
Bence dua et yonko'lar ile teke tek kalmasın. Yoksa Kizaru olur PikaçuElek gibi delecek Yanko'ları. Ne dayak yemesi.
Kaku da devam ettiğine göre ikisini birden seslendirecek demektir. Performansını merak ediyorum.Yep. Kaku'nun seslendirmenini vermişler tayşo-san'a.
Patlaması için bir sebep yok.Öyle olsa bile. İlla ki bir yerde patlayacak bence.Yani kaçınılmaz bir son
Alayına solo girer gene bu adam.Luffy ve Kid hariç tekleye tekleye gider gene.Teke tekte hepsini alır tabii ama tek başına hepsini indiremez artık.
Big Mom'ı nerflerler yine, yırtar. Bir şey olmaz. Salın reyisi Sakazuki'nin önüne koysun Koca Ana ve Kaido'nun kellesini diyorum, dalga geçiyorsunuz...Bence dua et yonko'lar ile teke tek kalmasın. Yoksa Kizaru olur Pikaçu
Kısa süre de olsa Big Mom tanklayan bir Bege gördükten sonra pek emin değilim. Luffy, Kid, Zoro, Law, Urouge, Drake, Bege vs. çoğu tek yemez bence.Alayına solo girer gene bu adam.Luffy ve Kid hariç tekleye tekleye gider gene.
Yahu tek lafın gelişi.Şu mermi gibi ışın yağdırdığı saldırıyı bi çaksa novalar mefta zaten.Tek saldırı yaptığı için tek atar işteKısa süre de olsa Big Mom tanklayan bir Bege gördükten sonra pek emin değilim. Luffy, Kid, Zoro, Law, Urouge, Drake, Bege vs. çoğu tek yemez bence.
En kötü bizimkiler döver. Yoksa Saka-Kizaru nasıl düşecekler? İllaki birileri patlatacak.Patlaması için bir sebep yok.
Kizaru gitsin Supernova teklesin ama artık onu da teke tek olmadığı sürece yapamazBig Mom'ı nerflerler yine, yırtar. Bir şey olmaz. Salın reyisi Sakazuki'nin önüne koysun Koca Ana ve Kaido'nun kellesini diyorum, dalga geçiyorsunuz...
Gelip King'e tek atsa da şenlensek.
Gelse de elek gibi delse yav...
Beckman'ı trollemesine fazla takılıyorsunuz. Adam en iyiler savaşını eli şeyinde bitirdi daha napsın?En kötü bizimkiler döver. Yoksa Saka-Kizaru nasıl düşecekler? İllaki birileri patlatacak.
Kizaru gitsin Supernova teklesin ama artık onu da teke tek olmadığı sürece yapamaz