Zoro hele tüm kekteki Luffy seviyesine gelsin bir önce Zoro'nun King'i sadece enma ile indirebileceğini düşünmüyorsundur herhaldeZoro mümkün olmayan şeylerin adamıdır; dikkat et
Zoro hele tüm kekteki Luffy seviyesine gelsin bir önce Zoro'nun King'i sadece enma ile indirebileceğini düşünmüyorsundur herhaldeZoro mümkün olmayan şeylerin adamıdır; dikkat et
Z*ro seriye o seviyede başladı zaten........ Nasıl haberin olmaz böyle bir şeyden???Zoro hele tüm kekteki Luffy seviyesine gelsin bir önce Zoro'nun King'i sadece enma ile indirebileceğini düşünmüyorsundur herhalde
Bunlar hep Zoro'nun mütevaziliğinden kaynaklanıyor.Kaptanının önüne geçmek istememiş.Z*ro seriye o seviyede başladı zaten........ Nasıl haberin olmaz böyle bir şeyden???
Doğru bak unutmuşum onuZ*ro seriye o seviyede başladı zaten........ Nasıl haberin olmaz böyle bir şeyden???
Ahh ahh şu ciğeri 5 para etmez Pafi'yi Zoro reyisle kıyaslıyorsun ya kahroluyorumZoro hele tüm kekteki Luffy seviyesine gelsin bir önce Zoro'nun King'i sadece enma ile indirebileceğini düşünmüyorsundur herhalde
O ciğeri beş para etmez Pafi seninkine tasmayı takmış ama. Gel oğlum git oğlum xdAhh ahh şu ciğeri 5 para etmez Pafi'yi Zoro reyisle kıyaslıyorsun ya kahroluyorum
Kahroluyorum bu mütevazılığı karşısında.......Bunlar hep Zoro'nun mütevaziliğinden kaynaklanıyor.Kaptanının önüne geçmek istememiş.
Wcl'ye gelse bir sıleş Kata'ya. Hop gg. Oradan çakıyı eline alıp Oda ne verdiyse Bm'ye. Hop pırıl pırıl.Doğru bak unutmuşum onu
King'i indirecek adam Kata'yla mı oyalanır Jack=Kata zaten.Kahroluyorum bu mütevazılığı karşısında.......
Wcl'ye gelse bir sıleş Kata'ya. Hop gg. Oradan çakıyı eline alıp Oda ne verdiyse Bm'ye. Hop pırıl pırıl.