Silahlanma+Enma+Nidai+dayanıklılık+Ashura. Parçasını bulamazlar Luffy'ninK.haki,b.haki ileri düzey+g4 helvasını yeriz artık Zoro'nun
Silahlanma+Enma+Nidai+dayanıklılık+Ashura. Parçasını bulamazlar Luffy'ninK.haki,b.haki ileri düzey+g4 helvasını yeriz artık Zoro'nun
Aksi olsa tayfada durmazdı zaten.Onu nasıl çıkardın bilmiyorum ama Zoro da biliyor bir Luffy olmadığını.
Vallaha böyle Zoro fanlarına can feda. Aynen iki kardeş gibi adamı görüyoruz.Aksi olsa tayfada durmazdı zaten.
Oda bir ara övmüş Lüffy'i Zoro ile yan yana savaşacak gücü var falan demiş yani sonuçta serinin yazarı adam fazla da öteye atmayalım= nedir o öyle fazlalık. Ilk defa Luffyi övücü bir hareket gördüm senden
Canımsınİşte benim adamım
Mümkün değil.Luffy şu an net sağ kol üstü bir seviyede bu bariz bir şey iken heleSilahlanma+Enma+Nidai+dayanıklılık+Ashura. Parçasını bulamazlar Luffy'nin
Reyiz ne kadar iyi çıkmış ya. Bu adamın şekilsiz çıkması mümkün değil sanki.
Yerini bildiği sürece istediği şekle girebilir.Reyiz ne kadar iyi çıkmış ya. Bu adamın şekilsiz çıkması mümkün değil sanki.
Onun yeri eşsiz canım. O yer zaten iyi ve güzel.Yerini bildiği sürece istediği şekle girebilir.
Zoro mümkün olmayan şeylerin adamıdır; dikkat etMümkün değil.Luffy şu an net sağ kol üstü bir seviyede bu bariz bir şey iken hele
Adı var sadece kim olduğunu bile bilmiyoruz.Lurking legend neydi be unutmuşum onu?