Sen diyince aklımda bizimkileri durdurmak için önlerine geçen Jack ve Luffy'nin zıplayıp tek atışı canlandı.Gerçi savaş günü de geldi. Luffy'nin enerjisini bunun için harcar mı bilemedim? Mesela biz de savaştan önce Zoro vs Jack bekliyorduk ama artık mümkün değil.
Tek atması aşırı olur bence ya. O zaman Kaido ile de neredeyse teke tek kapışabilir.Sen diyince aklımda bizimkileri durdurmak için önlerine geçen Jack ve Luffy'nin zıplayıp tek atışı canlandı.
Öyle olması için daha var gibi ya. Luffy'nin ne aşamalardan geçtiğini gördükten sonra biraz yaptım olduya gelir.@Alpamis
Tam tersi Luffy daha güzelini yapacak Hasan. Önüne geçen komutanı iplemeyecek. Zoro-Sanji indirin! falan deyip Kaido'ya doğru ilerleyecek.
Anladım üstat.Japoncada çok değişken o tür şeyler. Ame dediğin gibi yağmur olmakla birlikte aynı zamanda şeker de mesela. Buradaki kullanım şeklini bilmiyorum.
Luffy Zoro Kid onların arkasından da Law gelir işte Bence daha bunların yonko olması için erken ama sen bilirsin hahhaBana göre de benimki gerçekçi.Sabahtan beri bunu anlatmaya çalışıyorum zaten Ek olarak Law çöp.
Hahahhaha Croco boy’a bak sen. Demek ki herkes bir şeylerin farkına varmışBu atıldı mı? Nami'nin noodle reklamı. Croco'ya etek giydirmişler. @Sir Crocodile
https://www.instagram.com/p/B2WhdDO...X4IMBhnbrtZ_sGECukZewPu0XmnKdU2fN9FiDmCOElCCE
Bu bir şeylerin mesajımı bilmiyorum da yapanlar bekliyor/istiyor belli.Hahahhaha Croco boy’a bak sen. Demek ki herkes bir şeylerin farkına varmış