Trio Kaido'ya girerse KK ben mi olucam.Trio Kaydoya girecek. Franky vs King'e hazirlan.
Sanmam hocam Luffy'nin 1-1 vs de alması lazım. Sonra bana Kk olacak adamım diye gezmesin Luffy..
Trio Kaido'ya girerse KK ben mi olucam.Trio Kaydoya girecek. Franky vs King'e hazirlan.
Kaido gibi dıştan zarar alamayan adamlar için ideal bir power up daha ne olsunAnladım. Yani yeni teknik sayesinde hem G4 modunda kalma süresi artacak hem de dıştan zarar veremediği durumlarda içten zarar verecek. Güzel güç artışı.
1v1'de Kaido'yu yenen zaten KK seviyesine gelmiş olur. Henüz erken değil mi?Trio Kaido'ya girerse KK ben mi olucam.
Sanmam hocam Luffy'nin 1-1 vs de alması lazım. Sonra bana Kk olacak adamım diye gezmesin Luffy..
Luffy önceden çok daha savurgan bir şekilde hakisini kullanıyordu. Bunda hem hakisini az kullanıp hem de daha etkili kullanacak. Benim salt güç kullanma ifadesiyle anladığım bu. Bırak aksın diyor Luffy'e. Yani kısacası b.hakide uzmanlaşmaya başlamış bizimki. Hakisi zaten çok fazlaydı. O durmadan da artıyordur. Hem nicelik hem nitelik , hem teknik ,hem fiziksel anlamda gelişti bayağı. Tabi bu Yonkou için yeterli olmayacak.Anladım. Yani yeni teknik sayesinde hem G4 modunda kalma süresi artacak hem de dıştan zarar veremediği durumlarda içten zarar verecek. Güzel güç artışı.
Bence KK olmuş olmaz. Sadece en güçlü canlı olmuş olur. Kk olması için Raftel'e ulaşıp One Piece sırrını açığa çıkarması lazım ki arada daha Elbaf falan var.1v1'de Kaido'yu yenen zaten KK seviyesine gelmiş olur. Henüz erken değil mi?
Oda bunun mesajını Wano başında vermiş zaten. ''Luffy, Kaido'yu yumruklarla yenerse bu kimseyi tatmin etmez,'' diyerek. Şimdi yumruk atmadan yenecek.Kai
Kaido gibi dıştan zarar alamayan adamlar için ideal bir power up daha ne olsun
Arkadaş, şu komutanları artık bizimkilere salsın Luffy. Komutan öğütücü olacak bu gidişle.Luffy önceden çok daha savurgan bir şekilde hakisini kullanıyordu. Bunda hem hakisini az kullanıp hem de daha etkili kullanacak. Benim salt güç kullanma ifadesiyle anladığım bu. Bırak aksın diyor Luffy'e. Yani kısacası b.hakide uzmanlaşmaya başlamış bizimki. Hakisi zaten çok fazlaydı. O durmadan da artıyordur. Hem nicelik hem nitelik , hem teknik ,hem fiziksel anlamda gelişti bayağı. Tabi bu Yonkou için yeterli olmayacak.
O yüzden Luffy'den ben karşısına çıkan bir Komutan'ı , kum torbası gibi değerlendirme hamlesi bekliyorum. Luffy g4 kullanmadan bir Komutan yenmeye çalışacak gibi geliyor bana.
Ben de; ''KK seviyesinde olur,'' dedim zaten. Yani güç olarak o seviyede olur, unvan olarak değil.Bence KK olmuş olmaz. Sadece en güçlü canlı olmuş olur. Kk olması için Raftel'e ulaşıp One Piece sırrını açığa çıkarması lazım ki arada daha Elbaf falan var.
KK adam Big Moma teke tek dalmadi zaten. KK demek yonkolarin abartılı üstü demek değil kiTrio Kaido'ya girerse KK ben mi olucam.
Korkmayın King'i kullanmaz Mangaka. Ya Jack ya Queen birisini bu iş için kullanacak Mangaka.Oda bunun mesajını Wano başında vermiş zaten. ''Luffy, Kaido'yu yumruklarla yenerse bu kimseyi tatmin etmez,'' diyerek. Şimdi yumruk atmadan yenecek.
Arkadaş, şu komutanları artık bizimkilere salsın Luffy. Komutan öğütücü olacak bu gidişle.
Ben de; ''KK seviyesinde olur,'' dedim zaten. Yani güç olarak o seviyede olur, unvan olarak değil.
Gerçi savaş günü de geldi. Luffy'nin enerjisini bunun için harcar mı bilemedim? Mesela biz de savaştan önce Zoro vs Jack bekliyorduk ama artık mümkün değil.Korkmayın King'i kullanmaz Mangaka. Ya Jack ya Queen birisini bu iş için kullanacak Mangaka.
Japoncada çok değişken o tür şeyler. Ame dediğin gibi yağmur olmakla birlikte aynı zamanda şeker de mesela. Buradaki kullanım şeklini bilmiyorum.Ame yağmur değil miydi?