BM müptezeli dediğin kişi yonko yahu.Bu kadından güçlü kişi sayısı bir elin parmağını geçmezGörecez canı cehenneme görecez. BM müptezeliyle Mihawk reyisi kıyaslamanın ne büyük hata olduğunu görecez
Yok ebesinin nikahı!![]()

BM müptezeli dediğin kişi yonko yahu.Bu kadından güçlü kişi sayısı bir elin parmağını geçmezGörecez canı cehenneme görecez. BM müptezeliyle Mihawk reyisi kıyaslamanın ne büyük hata olduğunu görecez
Yok ebesinin nikahı!![]()
O parmaklardan biri de Mihawk işteBM müptezeli dediğin kişi yonko yahu.Bu kadından güçlü kişi sayısı bir elin parmağını geçmezBu arada Linlin uykuya dalmasaydı muhtemelen Queen'in canını alacaktı. @Aiden Katılıyorum sana bu konuda
![]()
Dalga mı geçiyorsun anlamadım.Pek ihtimal vermiyorum ama tıpkı Kaido vs Linlin gibi Shanks ile kılıç çarpıştırdığında aynı sahne çizilirse Mihawk'ın yonko seviyesi olduğu tescillenmiş olur.Kimse de birşey diyemez.O yüzden ihtimal vermiyorum zaten.Bana göre tam o seviyede olmasa da yonko ile boy ölçüşebilecek seviyede çıkacak.Mihawk kılıç çarpıştırırken gök yarılsa nolacak kendin yazmışsın zaten Linlin ile Kaido'nun saldırıları sonucuda gök yarılıyor zaten.Bunlar Mihawk'ı Linlin'in üzerine koymaya yetmez hiçbir şekilde.Ayrıca 2.adamı haki,meyve kullanmadan tokatlamak>buz dağını kesmek.
Big Mom'a Vista'dan daha güçsüz karakterler tepki verebildi.Vista nasıl karşıladı acaba Mihawk'ın kılıcını? Ya da acaba Vista Kaido ya da Big Mom'ın o darbesine karşı kılıcıyla bir karşılık verebilir miydi?
Mihawk o karakterlerden biri değil benim için.Queen'in durumu da troll olduğu için falan değil bana kalırsa.Öcü gibi korkuyor Linlin'den baya belli bir şeyO parmaklardan biri de Mihawk işte
Queen troll bir karakter. Verdiği bu troll tepkilere bakarak herifin ruhunu çektirdiniz ya pesssss!![]()
Dalga geçmiyorum.Niye dalga geçiyim yahu ? Mihawk'ın o seviyede çıkacağını gram düşünmüyorum.Queen-Linlin,Vista-Mihawk olaylarından da belli bana göre.Mihawk ciddileşmedi falan diyeceksende Linlin'de çok ciddi değildi Queen'e karşı.Dalga mı geçiyorsun anlamadım.Pek ihtimal vermiyorum ama tıpkı Kaido vs Linlin gibi Shanks ile kılıç çarpıştırdığında aynı sahne çizilirse Mihawk'ın yonko seviyesi olduğu tescillenmiş olur.Kimse de birşey diyemez.O yüzden ihtimal vermiyorum zaten.Bana göre tam o seviyede olmasa da yonko ile boy ölçüşebilecek seviyede çıkacak.
Kimsenin Big Mom'ın atağını durdurabildiini görmedik. Kendini koruyan bir Jinbei gördük ama durdurabilen bir Jinbei yoktu. Denize fırlatıldı ki bahsettiğimiz halinin durumunu izah etmek için Mangaka, çocuklarına Ana'yı daha önce hiç böyle görmemiştik dedirtiyor.Big Mom'a Vista'dan daha güçsüz karakterler tepki verebildi.
İki tarafa da yorulabilir bir söylem, orada psikolojik durumunu betimlemek için diyor. Güçle ilgili bir söylem değil, öyle olsa üç buçuk atmazlardı zaten.Kimsenin Big Mom'ın atağını durdurabildiini görmedik. Kendini koruyan bir Jinbei gördük ama durdurabilen bir Jinbei yoktu. Denize fırlatıldı ki bahsettiğimiz halinin durumunu izah etmek için Mangaka, çocuklarına Ana'yı daha önce hiç böyle görmemiştik dedirtiyor.