Moriah Luffy level adamım olsa Kaidou beni yenemezdi diyor yav.

Luffy fanları geliyor![]()
Moriah Luffy level adamım olsa Kaidou beni yenemezdi diyor yav.Ne içmiş bu adam?
Hiç mi çözememiş rakibinin seviyesini.
![]()
Yok yav ben Luffy'i severim. Sadece söylemi saçma. 2 yıl önceki Luffy ne yapabilir King'e, Kaidou'ya?Luffy fanları geliyor
Luffy fanları geliyor
Ee gerizekalııııııı![]()
Moriah Luffy level adamım olsa Kaidou beni yenemezdi diyor yav.Ne içmiş bu adam?
![]()
Ee Luffy'nin potansiyeli farketmiş. İrade , gölgeden bile akıyor.![]()
![]()
İşin o kısmını @Raiden gibi azgın azınlığa sormak lazımYok yav ben Luffy'i severim. Sadece söylemi saçma. 2 yıl önceki Luffy ne yapabilir King'e, Kaidou'ya?![]()
Dostum amacım Luffy'i küçümsemek değil. Ancak 2 yıl önceki Luffy Kaido'ya ne gibi bir tehdit olabilir? Potansiyelini görür görmez mi çözdü bu adam? Ya da malum mu oldu?Ee Luffy'nin potansiyeli farketmiş. İrade , gölgeden bile akıyor.
Forumun en büyük sorunu zaten bir karakteri övdüğünde ya da eleştirdiğinde, en ufak hakkında bir şey söylediğinde onun fanı ya da haterı olman.İşin o kısmını @Raiden gibi azgın azınlığa sormak lazım![]()
Oda söylettiriyor işte. Dediğin gibi malum olmuş. Ama senin de söylediğin gibi iki sene önceki yenemez o ayrı mevzu.Dostum amacım Luffy'i küçümsemek değil. Ancak 2 yıl önceki Luffy Kaido'ya ne gibi bir tehdit olabilir? Potansiyelini görür görmez mi çözdü bu adam? Ya da malum mu oldu?