Yok anladım orada sıkıntı yok da Mihowk'un Slashi ile frekans tutmadı. :dCiddi değilim bu arada ne demek istediğini anladım
Reis'in op evreni için ne derece büyük bir varlık olduğuna parmak basayım dedim sadece
Yok anladım orada sıkıntı yok da Mihowk'un Slashi ile frekans tutmadı. :dCiddi değilim bu arada ne demek istediğini anladım
Reis'in op evreni için ne derece büyük bir varlık olduğuna parmak basayım dedim sadece
Tek darbe ile birbirlerini bayılttılar diyelim o zaman. Hem de koka basmamıştı Killer.İki tarafın yara aldığı yara verdiği dövüşe tek atma denmez. Geçen de birisi Rhaegar tek yedi demişti. Yav adam yaralıyor, ortada bir mücadele var.
Ne tür bir tek yedi acabaZoro tek attı ama aynı zamanda tek yedi arkadaşlar.
He ya. O ne boş bi argüman idi. Zoronun yaptığı olumlu şeyi rakibe dezavantaj denmiştiO değil de şu Killer vs Zoro muhabbeti ne zaman açılsa aklıma şu yorumlar geliyor ve gülüyorum; "Killer silahını kaybetti o yüzden dezavantajlı duruma düştü" hahahhahaha. Yakında şeyde diyecekler; Zoro adamı kesti o yüzden adam yaralandı ve dezavantajlı duruma düştü ne günlerdi be
Eee almasın o zaman Zoro. Ne diye alsın diye konuştunuz o kadar. Hatta Wado'yu bıraktırdınız.Law kaidoya çizik atamayacak bu kesin. Şuan kaidoya çizik atacak tek kişinin Zoro olduğu kesin. Zoro çizik atmak için de enmaya muhtaç değil. Shusui ile de atar. Enma övülsün diye söylenmiş bir şey. O zaman versinler shutenmaruya enmayı gitsin indirsin kaidouyu. İş kullanıcıda.
Allah'ı şaşmış birisi açık yarattı demişsin. Kimin şaşmış? Killerin. Tükürdüğünü yala bir zahmet."ki bu açığı ben Killer yarattı demedim."
Fıkralarla Türkiye'ye hoşgeldiniz. :dAllah'ı şaşmış birisi açık yarattı demişsin. Kimin şaşmış? Killerin. Tükürdüğünü yala bir zahmet.
Konu Zoro olunca milletin devreler yanıyor işteHe ya. O ne boş bi argüman idi. Zoronun yaptığı olumlu şeyi rakibe dezavantaj denmişti
Zoro o kılıcı kaido için almıyor. Hazan suyu hazine diye muhtemelen takas edecek. Aradaki farkı bilelim.Eee almasın o zaman Zoro. Ne diye alsın diye konuştunuz o kadar. Hatta Wado'yu bıraktırdınız.
Ayrıca herkesin bir yararı olacaktır o dövüşte.
Ryuuma'nın kendisi kılıcı emanet etmedi mi? Niye geri verme isteği duysun ki. Adam bildiğin döktüğü teriyle kanıyla aldı, o kılıcı. Hiyori vs. si bunları bilse Zoro'da kalmasına müsade ederler bence.Zoro o kılıcı kaido için almıyor. Hazan suyu hazine diye muhtemelen takas edecek. Aradaki farkı bilelim.