Foruma gelsin o zaman.Kardeşim Zorocuymuş, eskiden Sanjici idi
Foruma gelsin o zaman.Kardeşim Zorocuymuş, eskiden Sanjici idi
Yok kalsın iyi böyleForuma gelsin o zaman.
Luffy baseball topu gibi oynadı adamla, halen bıdı bıdı. Bir de Dof Kraker'den güçlücüler var onlar hiç çekilmiyor. Kraker Dof'u iki tane askeriyle döver lan, kendinin ortama çıkmasına bile gerek yok.Bütün Zoro, Doflamingo, Crocodile, Mihawk güzellemeleri.
Düzeltme; Aslında Doflamingo cidden övgüyü hakeden bir karakter ama fanları niye bu kadar itici yazıyorlar bilmiyorum. Luffy Doflamingo'yu indirdiğinde hala Doflamingo'nun daha güçlü olduğunu savunanlar vardı.
Doğru yorumlama şekliniz bu mu ? :S Böyleyse ben yanlış yorumlamaya razıyım ne de olsa benim yanlış yorumlamam bile bundan daha yaklaşık sonuç verir buna eminim.Kraker Dof'u iki tane askeriyle döver lan, kendinin ortama çıkmasına bile gerek yok.
Arc sonu güç skalasının uçacağını düşünürsek Croco gibi pro bir meyve kullanıcısının Yk3'ten aşağı çıkması mümkün değil. Dof da en güçsüz sağ kol olur olursa. Gayet makul bence.Croco'nun yc3 olarak döndüğü yerde Dof sağ kol Kata amiral üstü olarak döner yalnız.O yüzden çok sıcak bakmıyorum
Ben aile değil de eski bir Wano efsanesinde ileride çıkacak kişi olmasını tercih ederim yani aileden bağımsız. Diğer türlü elimizde zaten bolca adam var.Israrla Zoro'nun geçmişini Wano'da arıyoruz ama şu ana kadar belirli bir yol katedemedik. Belki de Wb gibi ailesi olmayan bir çocuktu...
Öyle de olabilir gibi. Veyahut Ryuma veya Oden gibi önemli bir figür haline gelecektir.Ben aile değil de eski bir Wano efsanesinde ileride çıkacak kişi olmasını tercih ederim yani aileden bağımsız. Diğer türlü elimizde zaten bolca adam var.
Doğru yolu bulmuş demekKardeşim Zorocuymuş, eskiden Sanjici idi
O da olabilir, güzel olur.Ben aile değil de eski bir Wano efsanesinde ileride çıkacak kişi olmasını tercih ederim yani aileden bağımsız. Diğer türlü elimizde zaten bolca adam var.