Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] Genel Tartışma

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Keşke buraya geri gelse, takviye lazım. :D

Ben absürt buldum. Ivankov dövüşemiyor mesela diğerleri nasıl dövüşsün. Hem bence daha kuvvetli komutanları vardır devrimin. East Blue'ya bakan adamın güçlü olmasına gerek yok ki. Sanji'den daha güçsüzü muma çevirir orayı.

Asıl olay yeni dünyada olduğu için bence orada Amiral gördü mü Sabo gibi karşılık verebilecek 1-2 komutanı daha vardır sanıyorum.
Zoro'nun ustasıyla bir ilişkisi var gibi. Dragon gibi birisi hükümetin bile ele geçiremediği yere gitmiştir bence. Belki oradan gelen bir tanışıklığı olabilir.

Chopper bandaj geyiğini fazla abartıyosunuz sanki ? Chopper tıbbi tüm teknikleri doktorin dediği arkadaştan öğrendi. Bölümleri chopperın ameliyatlarına ayırsalar daha mantıksız olur sanki.
Aynen öyle. Eline bıçak alamayan veya dikiş atamayan karakteri Oda tayfaya vermezdi. Hepsi alanlarında gayet iyiler.

Chopper bandaj geyiğini fazla abartıyosunuz sanki ? Chopper tıbbi tüm teknikleri doktorin dediği arkadaştan öğrendi. Bölümleri chopperın ameliyatlarına ayırsalar daha mantıksız olur sanki.
Ben Chopper'ı abartmıyorum. Law ile kıyaslanmasına karşıyım.

Kabul meyvesi büyük avantaj. Ancak meyve olmadan da Law bir doktor. Ve doktor mesleği ne ise hakkını veriyor. Kendisi iyi bir doktor olmanın sözünü vermiş.

Chopper ise yaptığı ilaçlarla hakkını veriyor. Hayali bile iyi bir doktor olmakla yakından uzaktan alakalı değil. Her hastalığı iyileştiren bir ilaç yapmak istediği için bu alanda öğrenme azmi var. Hayali için de bir zahmet öğrenmek istesin.

Zoro'nun ustasıyla bir ilişkisi var gibi. Dragon gibi birisi hükümetin bile ele geçiremediği yere gitmiştir bence. Belki oradan gelen bir tanışıklığı olabilir.
Dragon'un mu? Dragon'un bu dünyada girmediği yer kaldığını zannetmiyorum. Olabilir ama ben direkt olarak onu Wano'ya ve Kozuki ailesine yamıyorum.
Zaman atlamasına kadar olan kısmı okumamış, izlememiş insanlara hikayeyi genel hatlarıyla anlatıp zaman atlamasından sonra başlatırsanız seriye, bu insanlar arasında yapılacak ankette Sanji belki de ilk 10'a bile giremez. Oda'nın bok yemesidir bu. Luffy'nin şebekliği ve Zoro'nun karizma (yer yer kasıntı) hallerinin ortasında kendine has muazzam bir kişiliği olan aynı zamanda gücüyle de ön plana çıkan Sanji'yi ilk önce Transilvanya'ya yollarak yaraladı ardından yaptıklarıyla da hem değersizleştirmeye hem de ötelemeye devam ediyor mangaka. Bunu düzeltmek aslında Oda için hiç zor değil Sanji gene ön plana çıkar gene eskisi gibi olur hatta daha iyi olur ama her arc için özel çizdiği sayısız çöpe ve yan rollere önem vermekten tayfayı çizemez oldu. En azından bu arctan sonra bu durumun değişmesini umuyorum.
Sanji bence düğününün basılmasından itibaren yavaş yavaş düzeltilmeye başlandı mangaka tarafından. İlk önce şu haraç kesmeye gelenleri döverek Page One ile dövüştü, bir kıyafet edindi ve Drake ve Hawkins'ten bizimkileri kaçırdıktan sonra Zoro ile Tama'yı kurtardı ve Drake ile kapıştı. Şu anda da mahkumları kurtarmak için kafasında tilkiler dolaşıyor gibi.

Wano arcın başındayken Sanji'nin bunları yapacağını tahmin etmezdim. Normalde bunlar Sanji'nin yaptığı şeyler evet ama senin de bahsettiğin gibi bunlar 2 sene sonraki süreçte Sanji'nin yapmadığı şeyler. Düşün artık Balıkadam adasında rakibini Jinbe ile yeniyor. xd Ben arc boyunca Luffy ile Zoro akarken Sanji'nin dükkan işleteceğini bile düşünmüştüm. xd Ama Sanji şu an tam da tayfanın üçüncü dövüş gücüne ve üçüncü liderine yaraşır ilerliyor.

Yani eski önemine döndü gibi.

İyi yemek yapabilen herhangi birini Sanji ile kıyaslamak neyse Law'ı Chopper ile kıyaslamak odur la. Chopper farklı bir ligde kendi çapında takılıyor, yeteneği amacı hedefi bambaşka. Law hiç tıbbi eğitim almasa bile zeki adam o meyveden sonra gene kendini geliştirip iyi bir doktor olabilirdi ama bundan fazlası olmaz. Zaten tıbba olan eğilimi Chopper ile aynı düzlemde olamaz. Adam bir korsan tayfası kaptanı. Daha farklı sorumlulukları var. Yeni bir ilaç bulmaya harcayacağı zamanı yeni bir teknik bulup kendini güçlendirmek için kullanır. Meyvesinden ötürü en rahat ameliyat yapan doktor olur anca. En azından bence böyle. Law'ın övülecek çok şeyi var illa inanılmaz bir doktor olmasına gerek yok.

Sanji bence düğününün basılmasından itibaren yavaş yavaş düzeltilmeye başlandı mangaka tarafından. İlk önce şu haraç kesmeye gelenleri döverek Page One ile dövüştü, bir kıyafet edindi ve Drake ve Hawkins'ten bizimkileri kaçırdıktan sonra Zoro ile Tama'yı kurtardı ve Drake ile kapıştı. Şu anda da mahkumları kurtarmak için kafasında tilkiler dolaşıyor gibi.

Wano arcın başındayken Sanji'nin bunları yapacağını tahmin etmezdim. Normalde bunlar Sanji'nin yaptığı şeyler evet ama senin de bahsettiğin gibi bunlar 2 sene sonraki süreçte Sanji'nin yapmadığı şeyler. Düşün artık Balıkadam adasında rakibini Jinbe ile yeniyor. xd Ben arc boyunca Luffy ile Zoro akarken Sanji'nin dükkan işleteceğini bile düşünmüştüm. xd Ama Sanji şu an tam da tayfanın üçüncü dövüş gücüne ve üçüncü liderine yaraşır ilerliyor.

Yani eski önemine döndü gibi.
Dostum ne zamanki çocukken uyandıramadığını mutasyonu uyandırıp olması gerektiği kadar güçlenir o zaman eski konumuna gelir Sanji. O aptal kostümü atması, hızı gücü ve tekniğiyle ön plana çıkması ve tekrardan ağırlığını hissettirmesi lazım. Dediğin gibi bu arc biraz daha iyi ama hala beklenilen Sanji bu değil. Seri sonu amiral almasını beklediğimiz Luffy'nin önüne amiral çıkarken karizmatik bir tekmeyle onun önüne geçip sigarasını tüttürecek olan Sanji'yi göremiyorum şuan.

Dostum ne zamanki çocukken uyandıramadığını mutasyonu uyandırıp olması gerektiği kadar güçlenir o zaman eski konumuna gelir Sanji. O aptal kostümü atması, hızı gücü ve tekniğiyle ön plana çıkması ve tekrardan ağırlığını hissettirmesi lazım. Dediğin gibi bu arc biraz daha iyi ama hala beklenilen Sanji bu değil. Seri sonu amiral almasını beklediğimiz Luffy'nin önüne amiral çıkarken karizmatik bir tekmeyle onun önüne geçip sigarasını tüttürecek olan Sanji'yi göremiyorum şuan.
Ben yavaştan görüyorum ufukta onu. Sanji aslında germa gücünü uyandırmadan ya da kıyafet almadan da bahsettiğimiz güce erişebilirdi. Bu zamana kadar hızlı ilerledi zaten. Her zaman potansiyelliydi. Ama mangaka tercihi işte. Kıyafet bundan sonra dövüşlerinin bir parçası olabilir.

Ama yine de ayarında yer edindi bu arc. Çünkü normalde onun öne çıkmasını gerektirecek bir arc değil. Bunlar daha çok WCI'da olmasını beklediğim şeylerdi. Daha çok geçmişine odaklanıldı. O açıdan hakkı verildi.

Sırada da güç var gibi. Benim bu arc oradan oraya koşturması hoşuma gidiyor. Arc sonunda da şöyle Jyabura, Mr 2 gibi bir dövüş çıkarsın oldu bu iş.

Yavaştan şu Sanji geliyor.

Normalde aile üyeleri mama diyor Linlin için Kata direk kendi lakabıyla bahsetti :D Kim evlatlarını kriz anında öldürmeye çalışan birinin yanında olmak ister.
Kata da Mama diyor ama tamamen zorunluluktan sanırım.Yine de annesini satacak birisi değil gibi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 9)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık