Ben böyle tepki gösteriyorum. Sen de gerektiğinde tepkini göster. Seni ilgilendiren bir mesela yok ortada.Hiç boşuna dramatize etmeyin şu otokonun olayında sanjide böyle olaylara müdahale eder denildiğinde verilen tepkiler ortada.
Ben böyle tepki gösteriyorum. Sen de gerektiğinde tepkini göster. Seni ilgilendiren bir mesela yok ortada.Hiç boşuna dramatize etmeyin şu otokonun olayında sanjide böyle olaylara müdahale eder denildiğinde verilen tepkiler ortada.
Biz karaktere laf atıyoruz senin gibi millete salça olmuyoruz.Hiç boşuna dramatize etmeyin şu otokonun olayında sanjide böyle olaylara müdahale eder denildiğinde verilen tepkiler ortada.
Kendi adima ozur diliyorum senden o zaman.Forumda her gün tartışmalar, laf atmalar oluyor. Hepsine cevap vermeyip buna verdiğime göre bir sıkıntı var demektir.
Yonkou amirale tek atabilir ne var bunda bu kadar büyütülecek Shanks Aka'nın yumruğunu durdurmak yerine kafasını kesebilirdi. Üzücü olan Aka'nın bunu hissedecek kadar bile farkındalıkta olmaması olacaktı
Karacigerime agri girdi
Yok, özür dilemeni gerektirecek bir şey yok. Bir saygısızlık olmadı konuşmamızda. Teşekkür ederim yine de.Kendi adima ozur diliyorum senden o zaman.
Hiçbir yorumumda seni kastetmedim. Burada yorumlar çoğunluğa yapılır. X kişisi Zoro fanlarının görüşlerini ya da Zoro'yu sevmez gidip bir Zoro fanı olan Y'ye saygı duyar. Ama Zoro fanlarını sevmiyorum der.Yukarıda yazdıklarım senin için de geçerli. Ben köpürüyorum.
Kardeş, benim köpürmemin bir sebebi var. Dediğim gibi; her gün tartışmalar oluyor ama bir şey yazmıyorum. Şimdi yazmamın bir sebebi var. Bir şey var demek ki yani, değil mi? Neyse, çok uzatmayalım. Tepkimi göstermek istedim, gösterdim.Hiçbir yorumumda seni kastetmedim. Burada yorumlar çoğunluğa yapılır. X kişisi Zoro fanlarının görüşlerini ya da Zoro'yu sevmez gidip bir Zoro fanı olan Y'ye saygı duyar. Ama Zoro fanlarını sevmiyorum der.
Zoro'nun yerine Ace, Luffy, Buggy, Sanji, Trebol, Vivi yaz. Denklem yine aynı.
Boşa köpürme. Seni kastetseler anlarsın zaten.