Cracker'in iç organlarında bomba patlamadığı için olabilir mi ?
İşin aslı ben de (sağlam) Dof'un Cracker'den güçlü olduğunu düşünmüyorum ama o konuya bir dokunayım dedim. Çünkü birinin iç organlarının patlaması ne bileyim çok olmasa da önemli bir konu gibi, sanki
Şimdi.. Her yiğidin yoğurt yiyişi farklıdır. Sen Yk3 dediğin zaman tüm Yk3'ler aynı güçte olacak diye bir şey yok. Güç olarak en yakın görülen amiraller arasında bile belli bir fark varken.. Taktir edersin ki.. Bu yüzden diyorum her yiğidin yoğurt yiyişi farklıdır diye.. Dof dayanıklı bir herif. Dolayısıyla dayak yiye yiye yendi Luffy'yi. Sağlam olsa yine dayak yiye yiye yenerdi Luffy'yi. Hiç öyle karşılık verirdi, şunu yapardı, böyle koyardı demeye gerek yok. Sahneler ortada. Gerekli izlenimi ediniyor okuyucu. Neyse.. Ama Cracker Dof'un aksine dayanıklı değildi. Meyvesinin etkisiyle elbette. Senin ellerini birbirine vurmanla yapabileceğin onlarca askerin varsa bire bir mücadelelere girerek, hasar alarak, acı çekerek kazanacağın bir dayanıklılık da olmaz haliyle. Dolayısıyla Dof'un g4'e karşılık verememesi Yk3 seviyesi olmadığını göstermez. Yeteri kadar saldırı gücü ya da silahlanmasının olmadığı anlamına gelir. Muhalif düşünce tarzıyla bakacak olursan da Cracker'in de kral hakisi ve dayanıklılığı yoktur denilebilir dimi ?
Herkeste her özellik aynı olmaz vesselam.
Oven'a saldırdı dediğin adamlara bakalım. Sanci, İcci, Beci
Tav insan şu isimleri yazarken utanır
İchi vasıfsızının ne kadar vasıfsız olduğu belli değil. Bege'nin olayı zaten savunma. Saldırı gücü ön planda olan biri değil. Sanci desen bu sarı ördeğin ne saldırı gücü var, ne kadar saldırı gücü var ? Zoro olmasa Kraken tokatlıyordu bunu suyun altında
Aralarında bir tane vasıflı eleman olsa tamam diyeceğim ama hep profili düşük uygunsuz isimler bunlar. Zoro vurdu kalktı desen tamam derim. Hani Zoro'nun vurduğu kolay kolay kalkamaz çünkü
Oven'ın meyve bence de güzel ama küçük bir ülke boyutundaki birine ne yapabilir ?
Pros hangi efsane(!) saldırısıyla Pica'ya zarar verebilir ? Jinbe etrafından dolaşalım demiş. O sahneyi hatırlamıyorum ama Bm'nin Napolyon'unu durdurup Pros'un ağzını açık bırakan adam bu. Amande hakisiz kesiyor yav o duvarı
Pros'un Pica karşısında yapıp yapabileceği en büyük duvar, Barto'nun bariyerine benzer. Cam gibi tuz buz olur.
Pros güçsüz değil ama saldırı gücü iyi olan biri de değil. Unutma ki büyük savunmalar daha büyük saldırı gücüyle aşılır. BM tayfasında Tamago ve Pekoms'tan başla Smoothie'ye kadar Zoro'nun saldırı gücünde saldırı yapabilen biri yok. O yüzden Pica'yı ilk 3 komutan hariç yenen biri çıkmaz BM tarafında.
Uzun uzun tartışıyoruz ama formül belli;
büyük savunmalar daha büyük saldırı gücüyle aşılır. O saldırı gücü yoksa zafer de gelmez. 2*2=4.