Oven'ı kim alamayacak?Oven'i alamayacak adam Pica'yi aliyor ve Pica>Oven. Kiliclar erir mazallah gider o guzelim seyler yaziktir etmeyin
Oven'ı kim alamayacak?Oven'i alamayacak adam Pica'yi aliyor ve Pica>Oven. Kiliclar erir mazallah gider o guzelim seyler yaziktir etmeyin
Zoro.Oven'ı kim alamayacak?
Katılmıyorum ama saygı duyuyorum sanaAlakaya maydanoz bir benzetme olmuş.
Öncelikle Kyoshi ve Pica'yı kıyaslaman için Zoro'nun Pica'ya yaptığı saldırıyı Kyoshi'ye yapıp nasıl tepki verdiğini görmen gerek.
İkinci mesele de şu ki Kyoshi Yk3 veya üstü olabilir. Pica Yk4 olsa bile bu bir şeyi değiştirmez.
Oven'i alır Zoro. O kadar değil. En olmadı Jack'e yürüyecek seviye var Zoro'daOven'i alamayacak adam Pica'yi aliyor ve Pica>Oven. Kiliclar erir mazallah gider o guzelim seyler yaziktir etmeyin
Holdem yani. Maşallah. BM en zayıf nerdeyse sağ kol seviyesi, 3 komutanindan sadece Katakuri Jack dengi, Oven Daifuku zaten çöp, Perospero patlamaya gidiyor.Boşuna uğraşıyorsun fandaş arkadaş Holdemi Oven'a yakın görüyordu.
Zoro Oven'ın içinden geçer
Hahaha. Dostum haydi diğerlerin fikriyle dalga geçiyorsun da senin şu yazdığının hiçbir farkı yok.
Tabi tabi..Dof'un kendisinin bile 3.adam olup olmadığı tartışma konusu iken adamının 4.adam seviyesi olması imkansız.Oven dediğimiz Vergo'nun bile içinden geçebilecek seviyede bir adam.Bırak Pica çöpünü.Perospero ise Pica'nın içinden geçer.Pedro'ya tek atmış biri Perospero.Aa tabi Holdem>>Oven'dı unutmuşum.
Dalga gecmedim dostum. Fikirlere saygim var bakma boyle dedigime. Bende kendimle dalga geciyorum iste.Hahaha. Dostum haydi diğerlerin fikriyle dalga geçiyorsun da senin şu yazdığının hiçbir farkı yok.
Burda katılmayacağın bir şey yok. Olamaz da Karşılaştırdığın iki şeyin aynı şartlarda olması gerekir çünkü. Bu senlik benlik bir mevzu değil. Aya çık bir adımda 7 metre gidiyorum de sonra gel Dünyayla kıyasla o zaman. Şartlar şurtlar değişik. Olmazzzzz.Katılmıyorum ama saygı duyuyorum sana
Dof babalar gibi Yk3'tür. Zira Dof gibi bir Yk4'ün örneği bu seride yok. Olamaz da. Bunun tam aksi seride bir sürü Yk3 bulursun ama Dof gibisini bulamazsın(3 tip haki). Bu durumda Dof, Yk4'ten ziyade kesinlikle Yk3'tür denmeli. Oluru o.Dof'un kendisinin bile 3.adam olup olmadığı tartışma konusu iken adamının 4.adam seviyesi olması imkansız.Oven dediğimiz adam Vergo'nun bile içinden geçebilecek seviyede bir adam,bırak Pica çöpünü.Perospero ise Pica'nın içinden geçer.Pedro'ya tek atmış biri Perospero.Aa tabi Holdem>>Oven'dı unutmuşum.
Babalar gibi gücü yc3 olan adam neden bir gram bile g4 e karşı varlık gösteremiyor yc3 seviyesi Cracker yapabilir iken ? Adamın 3 tip hakisinin olup olmamasının önemi yok.Fiziksel gücü yeterli seviyede değil Dof'un,hakileri de iyi seviyede değil,hızı bile iyi bir seviyede değil.Burda katılmayacağın bir şey yok. Olamaz da Karşılaştırdığın iki şeyin aynı şartlarda olması gerekir çünkü. Bu senlik benlik bir mevzu değil. Aya çık bir adımda 7 metre gidiyorum de sonra gel Dünyayla kıyasla o zaman. Şartlar şurtlar değişik. Olmazzzzz.
Dof babalar gibi Yk3'tür. Zira Dof gibi bir Yk4'ün örneği bu seride yok. Olamaz da. Bunun tam aksi seride bir sürü Yk3 bulursun ama Dof gibisini bulamazsın(3 tip haki). Bu durumda Dof, Yk4'ten ziyade kesinlikle Yk3'tür denmeli. Oluru o.
Bu, "içinden geçer" cümlesini kurmak güzel olsa da cümlenin altı boş olduktan sonra bir anlamı yok be. Zoro, Akainu'nun içinden geçer. Uhhh bea! Ee, gerisi ? Pica'yı yenmek, içinden geçer dediklerinin ancak içinden geçer. Bilmem anlatabildim mi
Saldırı gücü nerde, saldırı gücüüü ? Ihııı şu saldırısıyla içinden geçer de hadi. Yooookkk. Ee o zaman kusura bakmayacaksın
Pedro'ya tek atmış Pros. Ee ? Pedro kim ? Bu seride nasıl bir yeri, gücü var ? Ne yeteneği, ne hakisi, ne kadar hakisi, ne meyvesi var ? Yeni dünyada 1000 tane var Pedro'dan. Pica gibi vurdu mu ülke sallayan kaç adam var Yeni dünyada sen onu de. Geçiniz.