Siz de laf etmeden duramıyorsunuz.Her türlü Zoro üstü olacağı için isteyen diyebilir.
Zoro yesin seni.
Siz de laf etmeden duramıyorsunuz.Her türlü Zoro üstü olacağı için isteyen diyebilir.
Benim Zoro ile meselem yok ya. Yeri geldiğinde onu da severiz de bazılarından dolayı onu bile yapmak istemiyorum artık.Siz de laf etmeden duramıyorsunuz.
Zoro yesin seni.
Zoro'cular yüzünden Zoro'dan soğuyan çok var.Benim Zoro ile meselem yok ya. Yeri geldiğinde onu da severiz de bazılarından dolayı onu bile yapmak istemiyorum artık.
Mihawk şuan Shanksla dövüşse kaybeder ve ödül gider bence tıpkı Kaidonun Wbyi yeneceği gibi.Linlin>>Mihawk net.
Sanji'yi heder alarak çok başarılı olacakmışsın gibi bir izlenim vermiyorsun amaZoro'cular yüzünden Zoro'dan soğuyan çok var.
Ben de Zoro'cuyum. En büyük hayalim Zoro'yu tekrar sevdirmek shsjakalfkal
Olm bunu genel tartışmaya niye yazıyorsun? Genel sohbete lütfen.Özel talep üzerine avatarımı değiştireceğim. Rosinante/Rosinante-Law fanart önerilerine açığım.
Seviyorum keratayı napayımSanji'yi heder alarak çok başarılı olacakmışsın gibi bir izlenim vermiyorsun ama
Onlardan biri de benim. Hiç gerek yok, tekrar sevdirmeye. Oldukça fazla uçuk fanları var. Bunu sadece forum için demiyorum. Sevdirmek için önce onları ortadan kaldırmalısın.Zoro'cular yüzünden Zoro'dan soğuyan çok var.
Ben de Zoro'cuyum. En büyük hayalim Zoro'yu tekrar sevdirmek shsjakalfkal