O hiç değişmedi zaten, bundan beş arc önce de öyleydi hahahahaYonkolar ve Akainu hariç herkese var bence şu anda
O hiç değişmedi zaten, bundan beş arc önce de öyleydi hahahahaYonkolar ve Akainu hariç herkese var bence şu anda
Bundan beş arc öncesini bilmem ama bence şu an böyleO hiç değişmedi zaten, bundan beş arc önce de öyleydi hahahaha
Standart işleyiş devam ediyor, değişen bir şey yok o zaman xDBundan beş arc öncesini bilmem ama bence şu an böyle
Mesaj sana değildi aslında. Ki onlar mesajı almıştır. Gerçi almasa da sıkıntı yok. Mangaka yüzlerine vura vura anlatıyor.Reyiz ciddi mesaj yazmanı beklemiyordum.
Ama blade olarak geçiyor bisento.
Öyle tabiStandart işleyiş devam ediyor, değişen bir şey yok o zaman xD
Var zaten. Ama gelişmesi gerektiğini de eklediydim ben. Mevcut hali yetmez demiştim. Ha beklediğimden daha fazla yetmedi orası ayrı.Bir zamanlar Luffy'nin herkese karşı şansı da vardı
Aaa dur belki hala vardır xD
Yuh harbi yuh, bari adamlar yanıldığını kabul etmişti, bu nasıl bir yüzsüzlük yaVar zaten. Ama gelişmesi gerektiğini de eklediydim ben. Mevcut hali yetmez demiştim. Ha beklediim daha fazla yetmedi orası ayrı.
Şu an ki Luffy'nin amirallere karşı şansı bile vardır benim için.Sağ kol ile amiral arası fark bence çok yok Akainu hariç.Meyve uyanışını falan da öğrenirse amirallerin içinden geçicek seviyeye gelir zaten.Var zaten. Ama gelişmesi gerektiğini de eklediydim ben. Mevcut hali yetmez demiştim. Ha beklediim daha fazla yetmedi orası ayrı.
Peki sana bir soru sorayım. @kuroashi.no.sanji1993 reyizin ppsinden yola çıkarak ŞANJİ'ye kılıç ustası diyebilir miyiz?Mesaj sana değildi aslında. Ki onlar mesajı almıştır. Gerçi almasa da sıkıntı yok. Mangaka yüzlerine vura vura anlatıyor.
Her türlü Zoro üstü olacağı için isteyen diyebilir.Peki sana bir soru sorayım. @kuroashi.no.sanji1993 reyizin ppsinden yola çıkarak ŞANJİ'ye kılıç ustası diyebilir miyiz?