Aynen öyleLuffy'nin G4'ü için fragman olmuş adam hala tartışma konusu oluyor.İlginç.
Aynen öyleLuffy'nin G4'ü için fragman olmuş adam hala tartışma konusu oluyor.İlginç.
Dof, Kaido'nun zincirlerini tutuyor ya, o yüzden gündemde hala.Aynen öyle
Doff iyi adamdı ama insansı özelliğini aşmak isterken ayağa kaydı işte.Dof'tan bahsediyordum.
Ahahaa hayaller işte... Kata abimizi sağlam adamdı, adabı falan iyi bilirdi, iyi donut yerdi ama Luffy çiğ etle beslenen birisi. Kata'yı geçeli çok oldu.
Onların da kendi çaplarında bir dadlılıkları vardı şimdi inkar etmeKing Kong Gun'ı görüp durduracağını,bastıracağını düşünen pembe kürk giyen rakipleride var tabii
Adam saniyede kaçırdığı öğün hesabını yapıyor, lütfen.Ya işte hesap kitap yapacak kültürel birikimi yok onu diyorum ben de
Kaidonun zincirlerini beline, eline dolamis. Hapiste bile kontrol ediyorDof, Kaido'nun zincirlerini tutuyor ya, o yüzden gündemde hala.
Gerçi bu bölümde zincirleri serbest bırakmış diyorlar, bilemedim...
Onu doğuştan gelen bir yetenek sayalım, bir içgüdü diyelim.Adam saniyede kaçırdığı öğün hesabını yapıyor, lütfen.
"Bayılacak seviyeye geldi" nasıl bir kıstas yahu. Luffy komple bayıldı onu ne yapıyoruz.20 dk süren Boundman'den 5 darbe alıp bayılacak seviyeye geldi,KKG'yi yiyip de bayıldı zaten.
Evet Luffy'nin nerdeyse attığı 4 darbede Dof'u bayıltma durumuna getirdiği savaştan bahsediyoruz.G4ü takip edemeyen,zarar veremeyen Dof'u,uyanışıyla beraber hakisi yeni gelmiş Luffy'e bile adam akıllı hasar veremeyen Dof'tan bahsediyoruz.
Luffy kuş gribi getirdi Dressrosa'ya. Yapacak bir şey yok, doğanın kanunu bu.Doff iyi adamdı ama insansı özelliğini aşmak isterken ayağa kaydı işte.
Katakuri'yi geçememiştir hocam. BM'den tek yemezdi en azindan katakuri.
Usopp bile şaşırıyor.Onu doğuştan gelen bir yetenek sayalım, bir içgüdü diyelim.